Πηγή: Γ.Σ.Η.Τμήμα βόλεϊ ανδρών

Εκτός έδρας ήττα με 3-1 σετ (25-23,22-25,27-25,25-21) από την ομάδα του Αίαντα Σαλαμίνας υπέστη η ανδρική ομάδα για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες και έφερε σε αρκετά σημεία σε δύσκολη θέση την ομάδα του Αίαντα που στο φετινό πρωτάθλημα παρουσιάστηκε ανταγωνιστική.

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα, στα τρία πρώτα σετ πιέσαμε αρκετά τους αντιπάλους παρότι βρισκόμασταν σε όλη την διάρκεια ,πίσω στο σκορ.

Ειδικά στο 3ο σετ που βρεθήκαμε να προηγούμαστε με 22-24 , δεν κρατήσαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το σετ το οποίο έληξε 27-25 υπέρ του Αίαντα.

Ενδεχομένως το τελικό σκορ να διέφερε αν σε κρίσιμα σημεία των σετς, είχαμε την συγκέντρωση που απαιτείται.

Η ήττα ήρθε δίκαια από μια ανταγωνιστική ομάδα.

Για να μπούμε για πρώτη - ευχόμενοι να είναι και η τελευταία - φορά στον σχολιασμό, για την διαιτησία στο συγκεκριμένο παιχνίδι, θεωρούμε άριστη τη διαιτησία του 2ου διαιτητή που δεν έχασε ούτε μια φάση πάνω στο φιλέ, ενώ για τον Α΄ διατητή τα πολλά λάθη ,καθώς και η αντίληψη ''να διορθώσω τα προηγούμενα '' φέρνουν αναστάτωση και στις δυο ομάδες .

Τώρα στο θέμα του στοιχηματισμού ,που επανήλθε στο προσκήνιο σε αυτή την αγωνιστική , συμπλέουμε με την Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. και είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι σε οποιαδήποτε εκμετάλευση του πρωταθλήματος. 

Προβλήθηκε 452 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.