Το Πράσινο Κίνημα συγχαίρει τους συντρόφους του σε Βαυαρία, Λουξεμβούργο και Βέλγιο για τις σημαντικές πρόσφατες εκλογικές επιτυχίες.

Οι Πράσινοι της Βαυαρίας πέτυχαν να υπερδιπλασιάσουν τα ποσοστά τους και να κερδίσουν τη δεύτερη θέση, με 17,5%.

Όπως φαίνεται, θα αναλάβουν τον ρόλο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία τους, στο κρατίδιο της Βαυαρίας!

Το Πράσινο Κόμμα του Λουξεμβούργου παρουσίασε τη μεγαλύτερη αύξηση από όλους στις Βουλευτικές Εκλογές και συγκεκριμένα αυξήθηκε κατά 5 μονάδες στο 15,1%.

Στο Βέλγιο τα 2 Πράσινα Κόμματα, το Ecolo για τη Βαλονία και το Groen για τη Φλάνδρα, είδαν τα ποσοστά τους να εκτινάσσονται στις Εκλογές για τους Δήμους και τις Περιφέρειες.

Στον Δήμο Ιξέλς της Περιφέρειας των Βρυξελλών, ο Χρήστος Δουλκερίδης εξελέγη Δήμαρχος με τους Πράσινους, οι οποίοι έλαβαν το 33%, ενώ στον μεγαλύτερο Δήμο του Βελγίου, αυτόν των Βρυξελλών, ήρθαν δεύτεροι με 16,8%!

Για το συγκεκριμένο θέμα ο συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος, Κώστας Καλογράνης έκανε την εξής δήλωση : “Εκφράζω την ικανοποίησή μου για τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογικών αναμετρήσεων στην Ευρώπη που, όπως αναδεικνύεται από αυτά, αγωνιά για το μέλλον του Πλανήτη και στρέφεται με μεγαλύτερο σεβασμό προς την Οικολογία.

Το μήνυμα των αποτελεσμάτων δείχνει ξεκάθαρα την τάση των πολιτών να εμπιστευθούν τα Πράσινα Κινήματα. Είναι αναγκαίο να δρομολογηθούν πράσινες πολιτικές για την ευημερία και την ποιότητα ζωής των Ευρωπαίων πολιτών.

Συγχαρητήρια στα αδελφά Πράσινα Κόμματα για την επιτυχία τους!

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ | Παίρνουμε Θέση---Η Πολιτική στην Πράξη
υποστηρικτές του ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Mail: [email protected]            Site: www.prasinokinima.gr
Twitter: prasinokinima   Facebook:@ prasinokinima
Λεωφόρος Συγγρού 224 | 4ος Όροφος | 17674 Καλλιθέα | ΤΗΛ: 210-9586740

 

Προβλήθηκε 683 φορές
Συμβούλιο της Επικρατείας: Αλλαγή επωνύμου όταν ο πατέρας ''εξαφανίζεται''

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η εγκατάλειψη των παιδιών και η έλλειψη ουσιαστικού δεσμού με τον γονέα, το επώνυμο του οποίου φέρουν, δικαιολογεί την αλλαγή του για ψυχολογικούς λόγους και την υιοθέτηση του επωνύμου της μητέρας

Απεργία ΓΣΕΕ: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν από τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης (17.4.24) στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης συγκεντρώσεων στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ.