Με ποσοστό 54,7%, η παράταξη του Γιώργου Πατούλη, νυν προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, πέτυχε άνετη νίκη στις εκλογές του Συλλόγου και εξασφάλισε αυτοδυναμία κερδίζοντας 9 από τις 17 θέσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Είναι μάλιστα η πρώτη φορά εδώ και περίπου 30 χρόνια που μια παράταξη επιτυγχάνει αυτοδυναμία στις εκλογές του ΙΣΑ.

Το ποσοστό της παράταξης ΔΗΚΙ-ΙΣΑ του Γιώργου Πατούλη είδε μάλιστα το ποσοστό της να αυξάνεται θεαματικά σε σχέση με το 35,40% στις εκλογές του 2014.

Αντίθετα, το ποσοστό της παράταξης Αγωνιστικό Μέτωπο Γιατρών, η οποία πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, υποχώρησε στο 8% από το 15% το 2014.

Το Κίνημα Νέων Γιατρών λαμβάνει ποσοστό 7,64%.

Ακολουθεί η παράταξη ΑΡΣΙ με 6,56% και η παράταξη Κίνημα Αλλαγής - Μαχόμενοι Γιατροί με 5,10%.

Ποσοστό 3,25% λαμβάνει η Ανεξάρτητη Ιατρική Κίνηση.  

newpost.gr

Προβλήθηκε 464 φορές

Υπουργείο Υγείας: Σε αυτές τις παραλίες της Αττικής απαγορεύεται το κολύμπι

Με απόφαση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, απαγορεύεται η κολύμβηση στα θαλάσσια νερά των περιοχών της Περιφέρειας Αττικής, στις οποίες δεν πληρούνται τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της κείμενης νομοθεσίας των νερών κολύμβησης.

O αλγόριθμος - «αντίδοτο» στον κορωνοϊό: Οι «γονείς» της EVΑ μιλούν στο «Βήμα»

Η ομάδα των ελλήνων και ξένων επιστημόνων, η οποία δημιούργησε τον αλγόριθμο βάσει του οποίου κατανέμονται τα τεστ ανάλογα με την προέλευση των επισκεπτών της χώρας, μιλά αποκλειστικά στο ΒΗΜΑ-Science, αποδεικνύοντας ότι αν… δεν υπήρχαν, θα έπρεπε να τους εφεύρουμε!

Ηλεκτρονική κατάθεση των δικαιολογητικών προς αποζημίωση δαπανών ειδικής αγωγής από τον ΕΟΠΥΥ

Με την ηλεκτρονική κατάθεση των δικαιολογητικών προς αποζημίωση δαπανών ειδικής αγωγής από τον ΕΟΠΥΥ, βάζουμε τέλος σε μια μεγάλη και εντελώς αδικαιολόγητη ταλαιπωρία χιλιάδων οικογενειών με παιδιά που υποβάλλονται τακτικά σε λογοθεραπεία, εργοθεραπεία ή/και ψυχοθεραπεία.