Θύμα ληστείας έπεσε νεαρός άνδρας τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (24.10.2018), στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 27χρονο σύμβουλο επιχειρήσεων, ο οποίος βρισκόταν στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Μπουμπουλίνας, όταν οι τρεις δράστες του επιτέθηκαν για να του πάρουν το τσαντάκι.

Ο άνδρας αντιστάθηκε και ένας από αυτούς τον μαχαίρωσαν στο χέρι και τον θώρακα, πήραν την τσάντα του και το κινητό τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν μαζί με άλλους τρεις συνεργούς τους.

Ο 27χρονος νοσηλεύεται στον «Ερυθρό Σταυρό», με σοβαρά τραύματα στον πνεύμονα, αλλά εκτός κινδύνου.

Την ίδια ώρα, διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Να σημειωθεί ότι λίγο μετά την επίθεση στον 27χρονο, θύμα ληστείας έπεσε ένοικος ξενοδοχείου πίσω από το Αρχαιολογικό Μουσείο. Έξι άτομα του επιτέθηκαν και του πήραν 30 ευρώ, χωρίς όμως να τον τραυματίσουν. Εκτιμάται ότι πρόκειται για την ίδια συμμορία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ (www.newsit.gr) 

Προβλήθηκε 1033 φορές
Ο καιρός το Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες θα είναι ιδιαιτέρως έντονα και θα εμφανίσουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα στις ακόλουθες περιοχές: Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες (κυρίως Σκιάθο και Σκόπελο), Νότια Πιερία, Βόρεια Εύβοια, νομό Φθιώτιδας (στα βόρεια), νησιά ανατολικού Αιγαίου (κυρίως Χίο και Λέσβο).

Συμβούλιο της Επικρατείας: Αλλαγή επωνύμου όταν ο πατέρας ''εξαφανίζεται''

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η εγκατάλειψη των παιδιών και η έλλειψη ουσιαστικού δεσμού με τον γονέα, το επώνυμο του οποίου φέρουν, δικαιολογεί την αλλαγή του για ψυχολογικούς λόγους και την υιοθέτηση του επωνύμου της μητέρας

Απεργία ΓΣΕΕ: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν από τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης (17.4.24) στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης συγκεντρώσεων στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ.