Με νέα ανάρτησή του στο Facebook, ο πατέρας του άτυχου Νικόλα από την Αργυρούπολη στέλνει ένα ακόμη μήνυμα στους γονείς όλων των μαθητών με αφορμή την εθνική μας επέτειο.

Δείτε τη φωτογραφία του γιου του και τα όσα δηλώνει:

«Σήμερα θα γίνουν στα σχολεία μας, γιορτές για την εθνική επέτειο , θα γιορτάσουμε το μεγάλο «ΟΧΙ» που είπε ο λαός μας στον φασιστικό άξονα, θα δοθούν έπαινοι στα παιδιά που πρώτευσαν και θα παραδοθεί η σημαία στον/ην σημαιοφόρο για την παρέλαση που ακολουθεί .

Επιτρέψτε μας , ανάμεσα στα υπόλοιπα «ΟΧΙ» που πρέπει να βάλει αυτή η κοινωνία , να προσθέσουμε και εμείς κάποια. Έτσι ίσως απαντούμε στους σύγχρονους θιασώτες του φασισμού .

Ζητούμε, συγνώμη από τον Νικόλα μας, που αναρτούμε φωτογραφία το, ξέροντας ότι δεν του άρεσε, θα είναι η τελευταία φορά …», όλα όσα δήλωσε ο πατέρας.

www.notia.gr 

Προβλήθηκε 736 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.