Σε συνέχεια των δραστηριοτήτων και παρεμβάσεων μας, με γνώμονα πάντα τις ξεχωριστές ανησυχίες των νέων της Ηλιούπολης και όχι μόνο, αποφασίσαμε να υιοθετήσουμε νέες και καινοτόμες ιδέες.

Οι ιδέες αυτές θέλουμε να γίνουν εφαλτήριο για τη δημιουργία κριτικής σκέψης, η οποία είναι το βασικό εφόδιο ενός συγχρόνου πολίτη, ο οποίος οραματίζεται, κρίνει, ανταλλάσσει απόψεις, διεκδικεί και δημιουργεί.

Όντας νέοι σε μια εποχή που τα ζητήματα της εκπαίδευσής μας τυχαίνουν μιας, σε μεγάλο βαθμό, απαθούς και χαλαρής αντιμετώπισης από τους αρμόδιους του Δήμου, και αντιλαμβανόμενοι πως η εκπαίδευση οφείλει να είναι πολυδιάστατη, επιχειρούμε να ανοίξουμε έναν εποικοδομητικό διάλογο ο οποίος στοχεύει στην σφαιρική ανάπτυξη των προσωπικοτήτων μας.

Πιστεύουμε, μεταξύ άλλων, πως η επαφή με την τέχνη είναι απαραίτητη για κάθε νέο.

Ξεκινάμε λοιπόν μια σειρά από προβολές, με απώτερο στόχο την, από κοινού, συζήτηση και ανάλυση των προβληματισμών μας.

Οι προβολές θα χωρίζονται σε θεματικές ενότητες και η κάθε ενότητα θα περιέχει τρεις ταινίες. Στο τέλος κάθε θεματικής θα μας δίνεται η ευκαιρία για έναν δημιουργικό διάλογο.

H πρώτη μας προβολή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, στις 19.00, στην Αντίκα Café-Bar.

Ξεκινάμε δυναμικά με την αντιπολεμική ταινία «Σιδηρούς Σταυρός» (Cross of iron) και σας καλούμε όλους να την απολαύσετε και να προβληματιστείτε μαζί μας. 

Προβλήθηκε 594 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.