«Επίθεση στο λεωφορείο Α2 στη Συγγρού - Τραυματίστηκε κοπέλα από σφαίρα!!!».

Στα πέριξ 30 Οκτωβρίου 2018

Πηγή: www.iefimerida.gr

Μια καταγγελία-σοκ κάνει αναγνώστρια του iefimerida.gr υποστηρίζοντας ότι το βράδυ της Δευτέρας 29.10.2018 κάποιος έβαλε κατά του λεωφορείου Α2 στη λ. Συγγρού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια κοπέλα.

Η αστυνομία ερευνά την περιοχή και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα χωρίς να έχει ακόμη καταλήξει για το εάν πρόκειται για πυροβολισμό ή κάτι άλλο.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της περίπου στις 21:00 βρίσκονταν στο λεωφορείο Α2 που κάνει το δρομολόγιο Ακαδημία-Βούλα. «Ενώ το όχημα ήταν εν κινήσει στην κάθοδο της Συγγρού στο ύψος περίπου της Καλλιθέας, ακούστηκε ένα «μπαμ» σαν πυροβολισμός και είδαμε μια κοπέλα να αιμορραγεί στο πρόσωπο» μας είπε.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της αναγνώστριας που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της, δεν ήταν βέβαιη αν επρόκειτο για πυροβολισμό από αεροβόλο ή από κανονικό όπλο.

Ωστόσο, όπως μας είπε «η τρύπα στο παράθυρο ήταν στρογγυλή σαν να επρόκειτο για σφαίρα όπλου, την είδαμε όλοι».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το χτύπημα που δέχθηκε το λεωφορείο δεν ήταν από όπλο, αλλά από πέτρα.

Κατά την ίδια, ο οδηγός του λεωφορείου ανέφερε ότι το περιστατικό έχει επαναληφθεί και τις προηγούμενες ημέρες, στο ίδιο περίπου σημείο.

Στο σημείο έσπευσαν η ΕΛΑΣ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στην νεαρή κοπέλα που τραυματίστηκε. 

Προβλήθηκε 2321 φορές

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια