Πηγή: www.iefimerida.gr

Μια καταγγελία-σοκ κάνει αναγνώστρια του iefimerida.gr υποστηρίζοντας ότι το βράδυ της Δευτέρας 29.10.2018 κάποιος έβαλε κατά του λεωφορείου Α2 στη λ. Συγγρού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια κοπέλα.

Η αστυνομία ερευνά την περιοχή και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα χωρίς να έχει ακόμη καταλήξει για το εάν πρόκειται για πυροβολισμό ή κάτι άλλο.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της περίπου στις 21:00 βρίσκονταν στο λεωφορείο Α2 που κάνει το δρομολόγιο Ακαδημία-Βούλα. «Ενώ το όχημα ήταν εν κινήσει στην κάθοδο της Συγγρού στο ύψος περίπου της Καλλιθέας, ακούστηκε ένα «μπαμ» σαν πυροβολισμός και είδαμε μια κοπέλα να αιμορραγεί στο πρόσωπο» μας είπε.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της αναγνώστριας που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της, δεν ήταν βέβαιη αν επρόκειτο για πυροβολισμό από αεροβόλο ή από κανονικό όπλο.

Ωστόσο, όπως μας είπε «η τρύπα στο παράθυρο ήταν στρογγυλή σαν να επρόκειτο για σφαίρα όπλου, την είδαμε όλοι».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το χτύπημα που δέχθηκε το λεωφορείο δεν ήταν από όπλο, αλλά από πέτρα.

Κατά την ίδια, ο οδηγός του λεωφορείου ανέφερε ότι το περιστατικό έχει επαναληφθεί και τις προηγούμενες ημέρες, στο ίδιο περίπου σημείο.

Στο σημείο έσπευσαν η ΕΛΑΣ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στην νεαρή κοπέλα που τραυματίστηκε. 

Προβλήθηκε 1870 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.