Παραμένει ως έχει η σύνθεση στην κορυφή της ιεραρχίας της Ελληνικής Αστυνομίας, ύστερα από τις ζυμώσεις και τις διεργασίες που έγιναν στο παρασκήνιο.

Έτσι, ύστερα από τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Κρίσεων της Αστυνομίας, υπό τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, Αριστείδη Ανδρικόπουλο, κρίθηκαν διατηρητέοι οι αντιστράτηγοι:

Μιχαήλ Καραμαλάκης,
Ζαχαρούλα Τσιριγώτη,
Xρήστος Δραγατάκης,
Ανδρέας Αποστολόπουλος.

Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με τους υποστράτηγους προκειμένου να καλυφθεί μία θέση αντιστράτηγου που παρέμενε κενή από το καλοκαίρι, μετά την παραίτηση του πρώην αρχηγού Κων. Τσουβάλα και την προαγωγή του Αριστείδη Ανδρικόπουλου από τη θέση του υπαρχηγού στο τιμόνι της ΕΛ.ΑΣ.

Οι κρίσεις διεξήχθησαν ενώ είχε προηγηθεί κόντρα μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Η υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα είχε εκφράσει την έντονη διαφωνία της με τον «έκτακτο» χαρακτήρα των κρίσεων, με αποτέλεσμα να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό.

Έτσι οι κρίσεις προχώρησαν με πρόσωπα τα οποία, πληρούν τις προϋποθέσεις αφού συμπληρώνουν τον προβλεπόμενο από τις ισχύουσες διατάξεις ελάχιστο χρόνο υπηρεσίας στο βαθμό τους και χαίρουν της αποδοχής όλων των πλευρών.

www.newpost.gr

Προβλήθηκε 380 φορές
Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.