Πηγή: www.notia.gr (Εδώ φωτογραφίες)

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει το κατάστημα οπτικών στην οδό Δωδεκανήσου 65, στο Άνω Καλαμάκι, μέσα στο οποίο βρισκόταν το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας που ανατίναξαν σήμερα τα ξημερώματα με δυναμίτη, άγνωστοι.

Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που διέλυσε σε πολλά κομμάτια το ΑΤΜ και ισοπέδωσε κυριολεκτικά το κατάστημα οπτικών, προκαλώντας τεράστιες καταστροφές στο εσωτερικό του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες έφυγαν παίρνοντας μαζί τους μεγάλο χρηματικό ποσό. Πρόκειται για την τρίτη ανατίναξη ΑΤΜ με δυναμίτη που γίνεται το τελευταίο διάστημα.

Προχθές με τον ίδιο τρόπο είχαν ανατινάξει ΑΤΜ στη Σαρωνίδα, ενώ πριν από λίγες ημέρες είχαν ανατινάξει ένα ακόμη στο Ελληνικό. 

Προβλήθηκε 439 φορές

Ανακοίνωση του Χώρου Πολιτισμού και Αλληλεγγύης ''Καλλίπολις'' για τα γκράφιτι στην Αργυρούπολη

Στο ερώτημα ποιος είναι ο καταλληλότερος τρόπος για να εορταστεί η επέτειος των 200 ετών από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης, ο δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Κωνσταντάτος και η παράταξή του Ενωμένη Πόλη αποφάνθηκαν με έναν απροσδόκητο τρόπο.

Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού - Αργυρούπολης: ''Επικίνδυνος κατήφορος της Δημοτικής Αρχής, ποιά είναι η Δημοκρατία και ποιός ο πατριωτισμός'';

Τους είπαμε ότι καλώς σκέφτηκαν να απεικονίσουν ήρωες του 1821 σε τοίχους της πόλης, αλλά έκαναν κακώς που επέλεξαν να το κάνουν αυτό με έναν άνθρωπο που συνδέεται ολοφάνερα με ρατσιστικές, μισαλλόδοξες και νεοναζιστικές αντιλήψεις.

Συνελήφθησαν δύο  άτομα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή των Νοτίων Προαστίων.

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων κάνναβη υδροπονικής καλλιέργειας ( skunk ) βάρους -4.210- γραμμ., -82- στειλεοί με χασισέλαιο, -2- μαχαίρια, -2- οχήματα, ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των -830- ευρώ