Πηγή: www.notia.gr (Εδώ φωτογραφίες)

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει το κατάστημα οπτικών στην οδό Δωδεκανήσου 65, στο Άνω Καλαμάκι, μέσα στο οποίο βρισκόταν το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας που ανατίναξαν σήμερα τα ξημερώματα με δυναμίτη, άγνωστοι.

Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που διέλυσε σε πολλά κομμάτια το ΑΤΜ και ισοπέδωσε κυριολεκτικά το κατάστημα οπτικών, προκαλώντας τεράστιες καταστροφές στο εσωτερικό του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες έφυγαν παίρνοντας μαζί τους μεγάλο χρηματικό ποσό. Πρόκειται για την τρίτη ανατίναξη ΑΤΜ με δυναμίτη που γίνεται το τελευταίο διάστημα.

Προχθές με τον ίδιο τρόπο είχαν ανατινάξει ΑΤΜ στη Σαρωνίδα, ενώ πριν από λίγες ημέρες είχαν ανατινάξει ένα ακόμη στο Ελληνικό. 

Προβλήθηκε 407 φορές

Εικόνες ντροπής σε λεωφορείο για Δάφνη - Μπουνιές και ανελέητο ξύλο για τη χρήση μάσκας

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που συνέβη σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ. Μετά τη φραστική επίθεση οδηγού σε γυναίκες, δύο επιβάτες που πήγαιναν από τον Πειραιά στον σταθμό «Δάφνη» ήρθαν στα χέρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια μικρών και μεγάλων.

Ένωση Συλλόγων Γονέων Και Κηδεμόνων Δάφνης Υμηττού: Νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα covid, σε εκπαιδευτικό  στο 2ο νηπιαγωγείο Δάφνης

Δυστυχώς, όπως μόλις ενημερωθήκαμε επισήμως, κλείνει λόγω νέου επιβεβαιωμένου κρούσματος covid, σε εκπαιδευτικό και πάλι, το 2ο νηπιαγωγείο Δάφνης, συστεγαζόμενο με το 7ο δημοτικό.