Πηγή: www.newsit.gr

Φωτογραφίες – ντοκουμέντα δημοσιεύει η εφημερίδα Καθημερινή. Η δολοφονία στη Βούλα έχει καταγραφεί από κάμερα υψηλής ευκρίνειας. (Φωτογραφίες εδώ)

Ο Γιάννης Μακρής δέχθηκε τα πυρά από κοντινή απόσταση. Ο δολοφόνος πυροβολεί και τον σκοτώνει λίγα λεπτά μετά τις 20:00 της Τετάρτης.

Ο δολοφόνος φαίνεται να πυροβολεί από απόσταση σχεδόν δύο μέτρων από το αυτοκίνητο και πλησιάζει με το όπλο να ξερνάει σφαίρες. Φτάνει σχεδόν μέχρι το παράθυρο του συνοδηγού και πυροβολεί ξανά και ξανά.

Ο φακός έχει καταγράψει τη λάμψη από τους πυροβολισμούς.

Ο δολοφόνος του Γιάννη Μακρή κρατάει το όπλο με τα δύο χέρια και μοιάζει να σημαδεύει, πυροβολεί μέχρι που φτάνει ως το παράθυρο του συνοδηγού.

Συνεχόμενα πυρά κατά του Γιάννη Μακρή

Στο υλικό, όπως αναφέρει η εφημερίδα ο δολοφόνος πυροβολεί έξι φορές, έχει καταγραφεί και η στιγμή κατά την οποία αιμόφυρτος ο 46χρονος βγαίνει από το αυτοκίνητο σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σωθεί, αλλά ο φονιάς πλησιάζει και συνεχίζει να τον πυροβολεί.
Το υλικό αυτό βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών οι οποίοι και το εξετάζουν καρέ, καρέ.

Μόλις πέντε δευτερόλεπτα

Η σκηνή του φόνου διήρκεσε μόλις πέντε δευτερόλεπτα. Ο φονιάς ρίχνει τις πρώτες βολές από τη μεριά του συνοδηγού και ο 46χρονος προσπαθεί να βγει από το μαύρο Smart. Ο δολοφόνος περνάει πίσω από το αυτοκίνητο και πριν ο Γιάννης Μακρής προλάβει να κάνει δύο με τρία βήματα τον πυροβολεί ξανά.

Ο δολοφόνος μοιάζει να σιγουρεύεται ότι το θύμα του έχει πεθάνει και απομακρύνεται με γρήγορες κινήσεις. Οι αστυνομικοί πιθανολογούν ότι έχει ανέβει σε μηχανή όπου τον περίμενε συνεργός του. 

Προβλήθηκε 761 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.