Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ προσκαλεί τους ενορίτες του για ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ στην αίθουσα Νεότητας του Ναού,(Αγ. Μαρίνης 39 – Δίπλα στον Άγιο Νεκτάριο) την Κυριακή 11/11/2017 από τις 10:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.

Η Δράση «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην ΠΡΟΛΗΨΗ» τελείται υπό την αιγίδα και ευγενική χορηγία του ΙΑΣΙΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ – ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και της ιδιοκτήτριας αυτού Θεοτόκης (Τιτής) Ντολαπτσή

Η δράση περιλαμβάνει:

Καρδιογράφημα.

Υπέρηχο Θυρεοειδούς.

Μετρήσεις: Οξυγόνου αίματος, Αρτηριακής πιέσεως, Σακχάρου, Χοληστερίνης και Τριγλυκεριδίων.

Εκτιμήσεις και Συμβουλές από Ειδικούς: Καρδιολόγο-Παθολόγο και Ειδικό Χειρουργό Ενδοκρινών Αδένων (με εξειδικευμένη χειρουργική εκτίμηση Θυρεοειδούς Αδένα/ Παραθυρεοειδών Αδένων) 

Προβλήθηκε 601 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ :   ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ''ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ''    ΑΠΕΙΛΕΣ και ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ…

Τρείς μήνες ήταν αρκετοί ώστε η νέα δημοτική αρχή να δείξει τις προθέσεις της….και το πρόσωπο της. Με πρακτικές “παλιές” παρά το “νέο” που “ευαγγελίζονται”….. και λογικές “παλιοκομματικού” τύπου….όπως τα “δικά μας” παιδιά...και τα “άλλα”.

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.