Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ προσκαλεί τους ενορίτες του για ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ στην αίθουσα Νεότητας του Ναού,(Αγ. Μαρίνης 39 – Δίπλα στον Άγιο Νεκτάριο) την Κυριακή 11/11/2017 από τις 10:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.

Η Δράση «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην ΠΡΟΛΗΨΗ» τελείται υπό την αιγίδα και ευγενική χορηγία του ΙΑΣΙΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ – ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και της ιδιοκτήτριας αυτού Θεοτόκης (Τιτής) Ντολαπτσή

Η δράση περιλαμβάνει:

Καρδιογράφημα.

Υπέρηχο Θυρεοειδούς.

Μετρήσεις: Οξυγόνου αίματος, Αρτηριακής πιέσεως, Σακχάρου, Χοληστερίνης και Τριγλυκεριδίων.

Εκτιμήσεις και Συμβουλές από Ειδικούς: Καρδιολόγο-Παθολόγο και Ειδικό Χειρουργό Ενδοκρινών Αδένων (με εξειδικευμένη χειρουργική εκτίμηση Θυρεοειδούς Αδένα/ Παραθυρεοειδών Αδένων) 

Προβλήθηκε 159 φορές

Δήλωση της Αναστασίας Τσατσούλη για την σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για την Δημόσια Περιουσία

Ο Δήμαρχος της Πόλης προσδιόρισε, όπως ενημερωθήκαμε από το έγγραφο που έστειλε στην ΕΤΑΔ, την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ζητούσαμε εδώ και καιρό, με αποκλειστικό θέμα τις εξελίξεις στην δημόσια γη.

O Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος για τις δηλώσεις του Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου.

Αγαπητοί Συμπολίτες, επειδή δέχτηκα πλήθος μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων για τις υβριστικές δηλώσεις στο πρόσωπό μου απο τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ στο Ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ στη συγκέντρωση για το Μακεδονικό, θέλω να δηλώσω τα παρακάτω...