Πηγή: Ελληνική Αστυνομία

Λόγω εκδήλωσης για την μετονομασία της Λεωφόρου Βάρης – Κορωπίου, τη Δευτέρα 12/11/2018 και κατά τις ώρες 10.30΄ έως 12.00΄ θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο, περιοχής Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ως εξής:

Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στην Λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λαμπτρών και Τσαγκαράκη Καποδιστρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κ. Καραμανλή και,

Καθορισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας του ρεύματος προς Κορωπί της Λ. Βάρης- Κορωπίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λαμπτρών και Τσαγκαράκη Καποδιστρίου, ως λωρίδα αντίθετης κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την Λ.Κ.Καραμανλή.

Σε περίπτωση που οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα εξής σημεία/διασταυρώσεις:

Λ. Βάρης Κορωπίου και Λ. Αγ. Μαρίνας : Εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται προς Βάρη-Γλυφάδα μέσω της Λ. Αγ. Μαρίνας.

Λ. Βάρης Κορωπίου και Αναγυρούντος : Εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται προς Κορωπί μέσω των οδών Βάκχου και Βασ. Κων/νου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς και Λεωφόρους και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Προβλήθηκε 732 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.