Ηλιούπολη για όλους

Το παρακάτω μέιλ ήρθε σήμερα στην ιστοσελίδα μας.

'' Μια Πρωτοποριακή μέθοδος αποκατάστασης των ζημιών στους δρόμους της Ηλιούπολης εφαρμόστηκε τελευταία, η οποία πιστεύω ότι θα υιοθετηθεί από πολλούς Δήμους όταν μαθευτεί πόσο απλή, αποτελεσματική αλλά κυρίως οικονομική είναι.

Με τη νέα αυτή τεχνολογία επισκευάζονται οι δρόμοι που έχουν λακκούβες. Δεν χρειάζεται ούτε πίσσα ούτε τσιμέντο ούτε χαλίκι ούτε τίποτα.

Μόνο ΦΕΛΙΖΟΛ. Ναι χοντρά κομμάτια φελιζολ. Αυτό το φθηνό και παρεξηγημένο υλικό.

(Δείτε στην φωτογραφία).

Αυτό συμβαίνει στη διασταύρωση των οδών Γράμμου και Αρτάκης

Όπως θα διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες που ακολουθούν Πράγματι πολύ πρωτότυπη μέθοδος. Ίσως θα πρέπει να πάρει ΝΟΜΠΕΛ πρωτοτυπίας.

Στις 21 Σεπτεμβρίου, έστειλα στο Δήμο Ηλιούπολης ένα e-mail με το παρακάτω κείμενο.

…………. «Πριν 10 ημέρες περίπου, ένα συνεργείο της ΕΥΔΑΠ, αποτελούμενο από 1 αυτοκίνητο μικρό βαν 2 άτομα και ένα αεροσυμπιεστή τρακτέρ με το χειριστή του, ήρθε και έκανε κάποια επισκευή στο φρεάτιο όμβριων που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Γράμμου και Αρτάκης.

Μετά την επισκευή τοποθέτησε τη σχάρα, κάλυψε τα κενά με τα μπάζα που είχε βγάλει κατά την επισκευή και αποχώρησε.

(Δείτε στην εικόνα το υπέροχο αποτέλεσμα που άφησε η ΕΥΔΑΠ).

Σήμερα η τρύπα έχει μεγαλώσει ώστε χωράει μέσα ένα πόδι και έχει μείνει να την καλύπτει ένα παλιόξυλο και 2- 3 πέτρες και έχει εμφανιστεί και μια σωλήνα (ύδρευσης:;;;).

Από το σημείο αυτό περνάνε καθημερινά δεκάδες αυτοκίνητα και δεδομένου ότι η Αρτάκης είναι ανηφορική, πολύ σύντομα θα φύγουν και αυτά.

Αλλά εκτός από τα αυτοκίνητα περνάνε και πολλά παιδιά που πάνε σχολείο και ακριβώς απέναντι υπάρχει φροντιστήριο όπου μαζεύονται πολλά παιδιά.

Με τα παραπάνω δεδομένα είναι θέμα ημερών να υπάρξει κάποιο ατύχημα ή με αυτοκίνητο ή να πέσει κάποιο πόδι μέσα.

Επειδή δεν γνωρίζω τίνος αρμοδιότητα είναι (Δήμου ή ΕΥΔΑΠ) παρακαλώ να μεριμνήσετε εφόσον είναι δυνατόν για την αποκατάσταση»………………...

(Η παρακάτω επιστολή στάλθηκε στον!!!!! Συμπαραστάτη του Δημότη στις 2 Νοεμβρίου 2018 στο e-mail του στην ιστοσελίδα του Δήμου, αλλά ……τίποτα)

………. «Πράγματι μετά από 1 εβδομάδα από τότε, εμφανίστηκε ένα συνεργείο του Δήμου με 2 υπαλλήλους οι οποίοι αφού το έλεγξαν, αποφάνθηκαν ότι είναι αρμοδιότητα της ΕΥΔΑΠ, έβαλαν ένα κώνο και αποχώρησαν

Μετά από καιρό ο κώνος έχει φυσικά εξαφανιστεί. Η τρύπα μεγαλώνει και δεν ξέρω ποιος αλλά ΑΡΓΌΤΕΡΑ σε παγκόσμια  πρωτοτυπία, η τρύπα έκλεισε με 1-2 κομμάτια ΦΕΛΟΖΟΛ. Ναι  φελιζόλ.

Δεν ξέρω ποιος τα έβαλε αλλά απ’ ότι φαίνεται αντέχει λίγο  ακόμα. Εν τω μεταξύ η μία σχάρα επειδή έχει και κενό στη βάση της το οποίο μεγαλώνει συνεχώς, όταν την πατάει αυτοκίνητο, σηκώνεται η μία άκρη και μετά πέφτει με δύναμη και κάνει μεταλλικό θόρυβο.

Μπορεί η αρμοδιότητα να είναι της ΕΥΔΑΠ αλλά ο αντίχτυπος βαρύνει την Ηλιούπολη και ιδιαίτερα τον Δήμο. Δεν μπορεί ένας δρόμο με την κίνηση που περιγράφω στη 1η επιστολή να είναι σε πρωτόγονη μορφή»…………….

Φυσικά απάντηση δεν έχει δοθεί ούτε με λόγια ούτε με έργα.

Ενδιαφέρον έχει ότι ο κ. Συμπαραστάτης είναι υπέρ της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Η τρύπα παραμένει, το φελιζολ παραμένει!!!!!!!!!!!!!

Σιγά σιγά οι σχάρες βυθίζονται και χτυπούν όταν περνά αυτοκίνητο, και, όλα καλά.

Στην αναμονή.
Λίτινας Σπύρος
Κάτοικος περιοχής'' 

Προβλήθηκε 1017 φορές