Πηγή: www.ereportaz.gr

Επίθεση με σουγιά δέχτηκε εργαζόμενος του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» από τοξικομανή πατέρα παιδιού.

Το πρωτοφανές αυτό περιστατικό με θύμα υπάλληλο της ασφάλειας του νοσοκομείου καταγγέλλει ο πρόεδρος των εργαζομένων Δήμος Κωνσταντόπουλος

Όπως αναφέρει ο κ. Κωνσταντόπουλος, «το περιστατικό συνέβη το Σάββατο. Το παιδί βρίσκεται στο νοσοκομείο έπειτα από εισαγγελική εντολή. Πήραν την επιμέλεια από τους γονείς έπεσε από όροφο. Οι γονείς είναι και οι δύο τοξικομανείς.

Ο πατέρας έμεινε με το παιδάκι το βράδυ για να το προσέχει αλλά αποκοιμήθηκε και αυτό έφυγε από τον θάλαμο και τριγυρνούσε στο νοσοκομείο.

Μόλις ο πατέρας αντιλήφθηκε πως το παιδί λείπει άρχισε να καταφέρεται εναντίον του προσωπικού του νοσοκομείου, να φωνάζει, να πετάει καρέκλες, έβγαλε σουγιά και τραυμάτισε έναν υπάλληλο της εταιρείας σεκιούριτι.

Καλέσαμε την αστυνομία, δεν βρήκε τον σουγιά βεβαία, τον πέταξε. Δεν τον συνέλαβαν διότι έπρεπε να γίνει μήνυση αλλά δεν κατέστη δυνατόν και να τον απομακρύνουν».

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου σύμφωνα πάντα με τον Πρόεδρο των εργαζομένων καλούνται καθημερινά να αντιμετωπίσουν βίαιες συμπεριφορές και ζητούν την βοήθεια της Πολιτείας.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την συμπεριφορά του γονέα, οι εργαζόμενοι κινδυνεύουν καθημερινά και ζητάμε από τους υπεύθυνους να λάβουν τα μέτρα τους», προσθέτει ο κ. Κωνσταντόπουλος 

Προβλήθηκε 791 φορές
Πέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Ποιο ήταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γνωστό ως ''Ιταλός''

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης ΠΑΚ που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ κατά της στρατιωτικής Χούντας, είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία.