Σε Ωραιόκαστρο και Αργυρούπολη παίχτηκαν τα δύο τυχερά Τζόκερ που χάρισαν από 1,5 ευρώ -Κόστισαν μόλις 3 και 1 ευρώ αντίστοιχα

Στα πέριξ 19 Νοεμβρίου 2018

www.iefimerida.gr

Η κυριακάτικη κλήρωση του Τζόκερ μοίρασε χθες από 1,5 εκατομμύρια ευρώ (συνολικά 3 εκατ. ευρώ) σε δύο τυχερούς.

Συγκεκριμένα τα δύο τυχερά δελτία βρέθηκαν στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη διαλογή της 1967ης κλήρωσης του Τζόκερ που κερδίζουν το ποσό των 1.521.830,54 ευρώ έκαστο.

Το ένα δελτίο του Τζόκερ παίχτηκε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και ήταν μια απλή συμμετοχή με κόστος 3 ευρώ.

Το δεύτερο δελτίο παίχτηκε στην Αργυρούπολη Αττικής και κόστισε μόλις 1 ευρώ.

Ακόμη δύο τυχερά δελτία βρέθηκαν στην 2η κατηγορία (5) τα οποία κερδίζουν το ποσό των 48.571,08 το κάθε ένα.

Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Πέμπτης 600.000 ευρώ τουλάχιστον.

Υπενθυμίζεται πως οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:

31, 33, 36, 43, 45

Τζόκερ: 20

Εκεί παίχτηκαν τα τυχερά δελτία

 

Προβλήθηκε 684 φορές

Τρόμος στην Αργυρούπολη: Οδηγοί τσακώθηκαν στον δρόμο - Ο ένας απείλησε τον άλλο με τσεκούρι και συνελήφθη

Ο 59χρονος οδηγός, κατόπιν διένεξης σε άλλο οδηγό στη συμβολή των Λεωφόρων Αλίμου και Βουλιαγμένης, τον απείλησε επιδεικνύοντας του τσεκούρι και αποχώρησε.

Αργυρούπολη: Σύλληψη 17χρονου για ξυλοδαρμό και ληστεία διανομέα - Tαυτοποιήθηκαν δύο ακόμη ανήλικοι

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 17χρονος συνελήφθη την περασμένη βδομάδα στην Ηλιούπολη όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς. ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα δύο δράστες και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία