Πηγή: www.newsit.gr

Με πληροφορίες από popaganda.gr

Δεν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ο Ζακ Κωστόπουλος τη μοιραία μέρα που έπεσε νεκρός μπροστά από το κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλάδστωνος στην Ομόνοια.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις είναι "καθαρές" και το μόνο που βρέθηκε στον οργανισμό του ήταν λίγο αλκοόλ και ουσία που περιέχεται σε κοινά αναλγητικά φάρμακα.

Τα παραπάνω προκύπτουν από τις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στον Ζακ Κωστόπουλο, τα αποτελέσματα των οποίων δημοσίευσε τη Δευτέρα (19.11.2018) το popaganda.gr.

Όπως αναφέρεται, στα αποτελέσματα των εξετάσεων, στην αναζήτηση για ναρκωτικά, τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά και στις πέντε κατηγορίες: Οπιούχα, Κοκαΐνη/Μεταβολίτες, Αμφεταμίνες/Μεταμφεταμίνες, Βενζοδιαπεζίτες, Μεθαδόνη/Μεταβολίτες. Αυτό σημαίνει ότι ο Ζακ Κωστόπουλος δεν είχε στον οργανισμό του καμία ναρκωτική ουσία.

Οι τοξικολογικές ήταν “θετικές” μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανιχνεύτηκε ουσία που εμπεριέχεται στα κοινά αναλγητικά φάρμακα. Επίσης, βρέθηκε πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα, τόσο μικρή που δεν εμπίπτει καν στους κανονισμούς για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. 

Προβλήθηκε 463 φορές
Ευρωεκλογές - Πλεύση Ελευθερίας: οι 33 υποψήφιοι.

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου.