www.presspublica.gr

Ενας 95χρονος τιμωρήθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων 4 με ανασταλτικό χαρακτήρα για ρευματοκλοπή που δεν είχε διαπράξει ο ίδιος. Ο ηλικιωμένος χρεώθηκε τα 70 ευρώ του ρεύματος που «κλάπηκε» συν τα άλλα έξοδα που απαιτησε η ΔΕΔΔΗΕ.

Συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος, που δεν μπορεσε ούτε ξαν να παραστει στη δίκη του ο άνθρωπος, ειχε νοικιάσει μια αποθήκη στη δυτική Λοκριδα σε έναν άνδρα, χωρίς απαίτηση ενοικίου, αλλά με την υποχρέωση να πληρώνει τα πάγια της ΔΕΗ και όσο ρεύμα θα κατανάλωνε.

Ο νοικάρης ομως έβαλε οδοντογλυφίδα στο «ρολόι» για να μη γυρίζει και το διαπιστωσαν όταν ήρθαν για καταμέτρηση υπάλληλοι της εταιρείας.

Ο «ενοικιαστής» ειχε εξαφανιστεί εν τω μεταξυ αλλά στο διάστημα 14/1/14 έως 13/5/14 φέρεται να κατανάλωσε 680 κιλοβατόρες

Καθώς το ρολοι της ΔΕΗ ήταν στο όνομα του ηλικιωμένου, βρέθηκε κατηγορουμενος ο ατυχής 95χρονος 

Προβλήθηκε 1374 φορές
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό - Αθώα η μητέρα για πορνογραφία και μαστροπεία

Όσοι βρίσκονταν στο δικαστήριο ξέσπασαν σε χειροκροτήματα στο άκουσμα της απόφασης, ενώ αυτή την ώρα πλήθος κόσμου βρίσκεται έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και πανηγυρίζει.

Πέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Ποιο ήταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γνωστό ως ''Ιταλός''

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης ΠΑΚ που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ κατά της στρατιωτικής Χούντας, είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία.