ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με αφορμή την απόφαση που εξεδόθη ως απόσπασμα πρακτικού με ΑΔΑ Ψ481ΩΡΥ-ΖΑ9 και η οποία παραποιεί κατάφωρα όσα ελέχθησαν και αποφασίσθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της 25/10/2018 κι έπειτα από αίτημα 22 δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης, πραγματοποιήθηκε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης την Πέμπτη 15/11/2018.

Οι απαντήσεις του Δημάρχου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ηλία Πανταζόπουλου κατά τη συνεδρίαση του έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου, επιβεβαίωσαν πλήρως την παραποίηση και μεροληπτική συγγραφή του αποσπάσματος πρακτικού.

Για το λόγο αυτό άλλωστε αποφασίστηκε η άμεση απόσυρσή του και η συγγραφή νέου αποσπάσματος όπου θα καταγράφονται αντικειμενικά και λεπτομερώς όλα όσα ειπώθηκαν στο Δ.Σ. της 25/10/18.

Συγχρόνως, υπήρξε καθολική αντίδραση για την έγγραφη άρνηση του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Πανταζόπουλου προς τα μέλη της αντιπολίτευσης να τους παραδώσει τα δημόσια έγγραφα που κατέθεσε στο πρωτόκολλο του Δήμου ο κ. Χατζηδάκης και τα οποία αφορούν όλα όσα κατήγγειλε δημόσια με έγγραφα και αποδείξεις.

Μετά από πιέσεις όλων των μελών της αντιπολίτευσης και παρά την σθεναρή αντίσταση της δημοτικής αρχής τελικώς ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. αποδέχτηκαν το αυτονόητο, την παράδοση δηλαδή όλων των σχετικών εγγράφων και αποδείξεων στα μέλη του Δ.Σ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος χειραγωγεί το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, με την αμέριστη, μάλιστα, ανοχή του ίδιου του Προέδρου.

Όλοι όσοι συμμετείχαμε στη συνεδρίαση γίναμε, για μια ακόμη φορά, μάρτυρες αυτής της καθεστωτικής συμπεριφοράς. Είναι βέβαιο πλέον ότι αργά η γρήγορα θα το αντιληφθούν και οι συμπολίτες μας.

 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Ηλιούπολης

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΖΙΝΑΣ

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΙΔΑΛΗΣ

 

ΤΑΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΗΣ

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ

ΚΑΙΤΗ ΧΩΜΑΤΑ 

Προβλήθηκε 690 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.