Το υπουργείο Οικονομίας, με αφορμή την «Black Friday», πραγματοποίησε έρευνα αγοράς σε περισσότερα από 850 είδη, έχοντας ως στόχο να αποφευχθούν παραπλανητικά φαινόμενα και για να βοηθήσει τους καταναλωτές στις αγορές τους.

Η έρευνα τιμών από το τμήμα Παρατηρητηρίων Τιμών της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, έγινε σε δείγμα προϊόντων τεχνολογίας.

Οι τιμές ελήφθησαν μέσω επιτόπιας έρευνας σε καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών της Αθήνας αλλά και μέσω αποστολής στοιχείων τιμών από τις ίδιες τις εταιρείες εμπορίας.

Οι τιμές που δημοσίευσε το υπουργείο, είναι αυτές που ίσχυαν την Παρασκευή 16/11/2018 και αφορούν 883 είδη κινητών τηλεφώνων, τηλεοράσεων smart, tablets και φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Οι τιμές βρίσκονται σε επεξεργάσιμη μορφή και όσοι καταναλωτές επιθυμούν να τις δουν μπορούν να τις κατεβάσουν σε επεξεργάσιμη μορφή πατώντας ΕΔΩ.

πηγή: www.newpost.gr 

Προβλήθηκε 625 φορές
Ευρωεκλογές - Πλεύση Ελευθερίας: οι 33 υποψήφιοι.

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου.