Μέσα σε μιάμιση ώρα σημειώθηκαν σημειώθηκαν τέσσερις ληστείες σε διαφορετικές περιοχές της Αθήνας -

Ένοπλη ληστεία στη Μεταμόρφωση σε πασίγνωστη αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών! -

Ληστές άρπαξαν το ταμείο σε Σούπερ μάρκετ στο Χαλάνδρι -

Έκλεψαν πρατήριο καυσίμων και διέφυγαν με το αυτοκίνητο του υπαλλήλου!

H Παρασκευή 23.11.2018, δεν είναι μια απλή Παρασκευή, καθώς το… έθιμο της Black Friday έχει κυριεύσει και φέτος την ελληνική αγορά.

Τα καταστήματα βέβαια έχουν ξεκινήσει τις μεγάλες προσφορές εδώ και μέρες, με πολλούς καταναλωτές να τα επισκέπτονται αναζητώντας ευκαιρίες και ίσως αυτό να έπαιξε τον ρόλο του στα “χτυπήματα” που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης, 22.11.2018, σε τρία διαφορετικά σημεία της Αθήνας!

Μπαράζ ληστειών στην Αττική καθώς μέσα σε μιάμιση ώρα, λοιπόν, καθώς σημειώθηκαν τρεις ληστείες σε διαφορετικές περιοχές της Αθήνας! Από τις 7.30 μέχρι και τις 9 το βράδυ ληστές χτύπησαν σε τρία διαφορετικά μέρη της Αθήνας!

Οι ληστείες και το… θράσος

Η πρώτη ληστεία σημειώθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Βαρυμπόμπη, όταν δυο δράστες επιτέθηκαν στον υπάλληλο του πρατηρίου και αφού τον χτύπησαν του απέσπασαν τα χρήματα που είχε στο ταμείο. Το θράσος τους ήταν τόσο μεγάλο που διέφυγαν με το αυτοκίνητό του!

Η δεύτερη ληστεία σημειώθηκε σε αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών στη Μεταμόρφωση. Τρεις θρασύτατοι ληστές μπήκαν με όπλα μέσα στο κατάστημα και αφού ακινητοποίησαν τους ταμίες, άρπαξαν την είσπραξη και τράπηκαν προς φυγή.

Ο υπεύθυνος ασφαλείας προσπάθησε να τους εμποδίσει, τους κυνήγησε, όμως αυτοί πυροβόλησαν 2-3 φορές στον αέρα για εκφοβισμό και έφυγαν με μοτοσυκλέτες προς άγνωστη κατεύθυνση!

Η τρίτη ληστεία έγινε λίγο πριν τις 9 το βράδυ σε Σούπερ Μάρκετ στο Χαλάνδρι, όταν δυο άτομα μπήκαν στο μαγαζί, ακινητοποίησαν τις ταμίες, άρπαξαν τα χρήματα και διέφυγαν και αυτοί με μοτοσυκλέτες!

Σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε και τέταρτη ληστεία σε άλλο σούπερ μάρκετ στον Χολαργό, με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών και των τεσσάρων ληστειών!

www.newsit.gr 

Προβλήθηκε 657 φορές
Συμβούλιο της Επικρατείας: Αλλαγή επωνύμου όταν ο πατέρας ''εξαφανίζεται''

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η εγκατάλειψη των παιδιών και η έλλειψη ουσιαστικού δεσμού με τον γονέα, το επώνυμο του οποίου φέρουν, δικαιολογεί την αλλαγή του για ψυχολογικούς λόγους και την υιοθέτηση του επωνύμου της μητέρας

Απεργία ΓΣΕΕ: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν από τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης (17.4.24) στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης συγκεντρώσεων στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ.