Νίκος Ι. Καραβέλος

Δικηγόρος-Συγγραφέας

[email protected]

 

Ω εσείς οι ταγοί!

Εσείς οι διανοούμενοι!

Ω εσείς οι πνευματικοί εργολάβοι!

Σεις οι εξ αποκαλύψεως πρωτοσπαθάριοι της «Αριστεράς»!

Οι εξ επαγγέλματος φρουροί της Αλήθειας!

Ξυπνήστε!

Οι μαθητές βγαίνουν στους δρόμους!

Από τη Βόρεια Ελλάδα διαμαρτυρόμενοι για την κατάπτυστη, όπως την αποκαλούν, συμφωνία των Πρεσπών.

Διαμαρτύρονται, τα παλιόπαιδα, για την παραχώρηση, λένε, της ελληνικής Μακεδονίας, της Ιστορίας και του Πολιτισμού της, στην αμορφωσιά και την απρέπεια των γειτόνων.

Στους δρόμους, λοιπόν, οι μαθητές!

Το φαινόμενο υποτιμάται, δυστυχώς, από τους ιδιοκτήτες της εξουσίας και καταγράφεται ως μάλλον γραφικό.

Θα λάβει όμως, να ξέρετε, πολύ σύντομα μεγάλες διαστάσεις, ακόμα κι εδώ, στον «ήρεμο» Νότο!

Σπεύσατε, λοιπόν, εσείς οι νομείς της εξουσίας, οι περινούστατοι δημοσιογράφοι, οι βαθύνοι κυβερνώντες «αριστεροί», οι κατ’ επάγγελμα χλευαστές των πάντων, οι εκ του ασφαλούς είρωνες, οι κατά παράδοση αλαζόνες.

Χτυπήστε τους μαθητές.

Πλήξτε το φρόνημά τους, αποκαλέστε τους γρήγορα ακροδεξιούς ή εθνικιστές, ακόμα και φασιστές!

Ρυπάνετε τις ψυχές τους που αντί να τρέχουν να ψωνίζουν στις «μαύρες Παρασκευές», τρέχουν έχοντας επίγνωση της ανεργίας που τους περιμένει, να προστατέψουν τον πολιτισμό της Πατρίδας τους.

Έχουν το θράσος, αυτά τα παλιόπαιδα, να επιμένουν φωναχτά και μαζικά πως η Μακεδονία δεν είναι όρος γεωγραφικός για να τον μοιράσεις στα τρία, μα καθαρά πολιτιστικός και ότι οποιαδήποτε προσπάθεια σφετερισμού του ονόματος της Μακεδονίας, συνιστά πράξη επίθεσης κατά της χώρας.

Μα καλά δεν έχουν μάθει τίποτα αυτά τα παιδιά, τελοσπάντων;

Τόσα τους λένε στα σχολεία, τόσα βιβλία τους αλλάζουν, τόσα τους φουσκώνουν οι δημοσιογράφοι, τόσα γρυλλίζουν οι λύκοι των πανεπιστημίων μας.

Τόσα τους λέει ο κύριος Τσίπρας και οι λοιποί, τόσα τους αραδιάζει για το «τρισυπόστατον» της Μακεδονίας ο κύριος Κουτσούμπας!

Αυτά τα παιδιά επιμένουν πως η Μακεδονία, ως όρος παράδοσης και πολιτισμού είναι μόνο ελληνική!

Γι’ αυτό σας λέω, ξυπνήστε!

Εσείς, οι γνωστοί (οινο)πνευματικοί μπροστάρηδες του θλιβερού προτεκτοράτου. Βγείτε, επιτέλους, από τα τσιπουράδικα της πλατείας Κάνιγγος και της Χαριλάου Τρικούπη.

Στηλιτεύστε τα επαρχιωτάκια των Σερρών και της Μακεδονίας, που μακρυά (ευτυχώς) από τα μούτρα σας, με τα μεγάλα μάτια τους, με τα δικά τους άγουρα λάβαρα και τις σημαίες τους, με τα προτάγματα της δικής τους εποχής, ακόμα και με τα ανορθόγραφα δικά τους συνθήματα, ξεκινούν απ’ ό,τι φαίνεται, και υπερασπίζονται με τον τρόπο τους την πατρώα γη.

Και μας τρομοκρατούν! 

Προβλήθηκε 1435 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...