Την παραίτησή της για οικογενειακούς λόγους - η οποία και έγινε δεκτή από τον υπουργό Υγείας - υπέβαλε η πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) Κατερίνα Αντωνίου.

Η κ. Αντωνίου θα παραμείνει μέλος του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού.

Τη θέση της φαίνεται να καταλαμβάνει ο Α’ αντιπρόεδρος του οργανισμού, κτηνίατρος Ιωάννης Μαλέμης.

Αν και η θητεία της κ. Αντωνίου είχε ανανεωθεί και μάλιστα με διακομματική συναίνεση από τη Βουλή τον Μάιο, η ίδια δεν θέλησε να παραμείνει στη θέση αυτή.

Ας διαβάσουμε το κείμενο της Νικολέτας Ντάμπου με ημερομηνία 3 Ιουνίου 2018, (http://www.healthweb.gr) για το πως επί ΣΥΡΙΖΑ από τμηματάρχης γίνεσαι Αντιπρόεδρος και όπως βλέπουμε σήμερα Πρόεδρος.

''Νέος αντιπρόεδρος του Ε.Ο.Φ. ορίστηκε ο κ. Ιωάννης Μαλέμης, προϊστάμενος του τμήματος αξιολόγησης κτηνιατρικών φαρμάκων, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.healthweb.gr.

Μετά την λήξη της σύμβασης της αντιπρόεδρου του ΕΟΦ κ. Δέσποινας Μακριδάκη, ανέλαβε την θέση ο κτηνίατρος κ. Ιωάννης Μαλέμης.

Ο εν λόγω διορισμός αποδεικνύει την μη αξιοκρατία που επικρατεί στον Ε.Ο.Φ. αφού ο κ. Ι.Μαλέμης προϊστάμενος του τμήματος αξιολόγησης κτηνιατρικών φαρμάκων πρώτα τοποθετήθηκε μέλος του Δ.Σ του Ε.Ο.Φ κατά παράβαση κάθε έννοιας νομιμότητας αφού ήταν ταυτόχρονα υπάλληλος (και άρα ελεγχόμενος) και μέλος του Δ.Σ. (και επομένως ελεγκτής των υπηρεσιών & υπαλλήλων).

Ταυτόχρονα είναι και συνδικαλιστής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και μέχρι πρότινος πρόεδρος του συλλόγου των υπαλλήλων του Ε.Ο.Φ.

Προφανώς η ιδιότητα αυτή υπερίσχυσε του γεγονότος οτι έχει υπηρετήσει μόνο σε ένα τμήμα του Ε.Ο.Φ σε όλη την καριέρα του, χωρίς άλλη εξειδίκευση ή τίτλο σπουδών πέραν αυτού του κτηνιάτρου.

Εν συνεχεία αναβαθμιζόμενος ορίστηκε Αντιπρόεδρος του Ε.Ο.Φ….

Μάταια λοιπόν «οι θεσμοί» ζητούν να μην γίνονται κομματικοί διορισμοί.

Και ίσως το παράδειγμα αυτό να είναι απλά ένας κόκκος άμμου στην έρημο που διαβαίνει η «άνυδρη» χώρα μας!!''

 

Προβλήθηκε 345 φορές

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019''

O Δήμος Ηλιούπολης συνεχίζοντας με συνέπεια το κοινωνικό του έργο, διοργανώνει την 58η Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς» και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ηλιούπολης.

«Εύκολος Οργασμός»: Tο ιντερνετικό σεμινάριο της Ειρήνης Χειρδάρη που δίνει πίσω στις γυναίκες όλους τους κλεμμένους οργασμούς τους

H sex coach & sex therapist Ειρήνη Χειρδάρη για πρώτη φορά σε ένα συγκλονιστικό ιντερνετικό σεμινάριο, που έρχεται να δώσει πίσω στις γυναίκες όλους τους κλεμμένους οργασμούς τους.

Δήμος Ηλιούπολης: ''33 ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι για την ψυχική υγεία ''

Η κοινωνική μας πολιτική προβλέπει δωρεάν ψυχολογικές υπηρεσίες για όλους τους κατοίκους ή δημότες της Ηλιούπολης και για όλους όσους εργάζονται με βρέφη, παιδιά ή εφήβους σε οργανισμούς εντός των ορίων του Δήμου μας.