www.news247.gr

Οπλισμένος με μαχαίρι φέρεται να είναι ο άνδρας που εισέβαλε στην πρεσβεία της Σερβίας-Σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας

Άνδρας πήδηξε την περίφραξη στο κτήριο της πρεσβείας της Σερβίας, στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 106.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο σπεύδει και διαπραγματευτής προκειμένου να πείσει τον δράστη να παραδοθεί. 

Για περίπου δύο ώρες, ο άνδρας τριγυρνούσε στον αύλειο χώρο της πρεσβείας, σε αποθήκες και υπόστεγα, κρατώντας το μαχαίρι. Πάντως, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπήρξε κίνδυνος ομηρίας.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ., που μέσω μεταφραστή, προσπαθούσαν να καταλάβουν τα κίνητρα του εισβολέα. «Να γίνει ένα το Κόσοβο με τη Σερβία», «Εξω οι Τούρκοι και οι Βούλγαροι», τους έλεγε μεταξύ άλλων ο νεαρός Σέρβος.

Τελικά, τον έπεισαν να παραδοθεί και ο εισβολέας οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ.

Προβλήθηκε 600 φορές
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. - Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 08-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το βράδυ θα πυκνώσουν. - Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 07-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και το απόγευμα νότιοι νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 14 έως 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 έως 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.