Πορεία Χρυσαυγιτών στην Δάφνη με ρόπαλα το Σάββατο.

Στα πέριξ 25 Νοεμβρίου 2018

Πηγή: www.aftodioikisi.gr & tvxs.gr

Λιγότεροι από εκατό Χρυσαυγίτες πραγματοποίησαν πορεία στην Δάφνη κουβαλώντας ρόπαλα και φωνάζοντας συνθήματα νεοναζιστικά.

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής έκαναν, εξόρμηση στον σταθμό του μετρό στη Δάφνη και πέταξαν εθνικιστικά φυλλάδια.

Στα φυλλάδια απεικονιζόταν από τη μια πλευρά ο 35χρονος ομογενής Κωνσταντίνος Κατσίφας με τη φράση «Η Βόρεια Ήπειρος Γη ελληνική», ενώ στην άλλη απεικονιζόταν ο Παύλος Μελάς μαζί με τη φράση ''Μακεδονία Γη ελληνική''.

Στις 8 το απόγευμα του Σαββάτου, η ομάδα των χρυσαυγιτών που βρέθηκε στην πλατεία δημαρχείου της Δάφνης συνέχισε την πορεία της στα γύρω στενά.
 

Προβλήθηκε 847 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.