Το «πράσινο φως», όπως αναμενόταν έδωσε το Δ.Σ. της Eurobank για την απορρόφηση της εταιρίας διαχείρισης ακινήτων Grivalia.

Η κίνηση εντάσσεται στο ευρύτερο σχέδιο της Eurobank για την δραστική αντιμετώπιση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, μέσω της δημιουργίας ειδικού οχήματος (SPV), οι λεπτομέρειες του οποίου θα ανακοινωθούν σήμερα.

Όπως έγραψε το economistas.gr στις 18.30, χθες, πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. για τη λήψη της απόφασης συγχωνεύσεις.

Οι λεπτομέρειες της συγχώνευσης θα ανακοινωθούν πριν την την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Για τις 11.00 το πρωί σήμερα, έχει προγραμματιστεί κοινό conference call της Eurobank και της Grivalia στο οποίο θα παρουσιαστούν σε αναλυτές και επενδυτές οι τεχνικές λεπτομέρειες και τα οφέλη από την συγχώνευση των δυο εταιριών.

Το φιλόδοξο σχέδιο της συγχώνευσης έχει τη στήριξη του Ομίλου Fairfax, αναγνωρίζοντας τα ευρύτερα οφέλη, ο οποίος κατέχει το 16,88% της Eurobank και το 51,43% της Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ.

www.economistas.gr 

Προβλήθηκε 457 φορές
Ευρωεκλογές - Πλεύση Ελευθερίας: οι 33 υποψήφιοι.

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου.