Diana Academy - Ακαδημία Α.Ο.Διάνας.

ΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ

Τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ είναι η γιορτή της ελπίδας και της αγάπης. Συνήθως οι άνθρωποι αναζητούν σε αυτές τις 15 ημέρες των εορτών την απώλεια σημαντικών συναισθημάτων που η καθημερινότητα συνθλίβει το υπόλοιπο χρονικό διάστημα.

Αυτές τις ημέρες απαγορεύεται να προσπερνάμε. Κυρίως εμείς οι γονείς, αναλογιζόμενοι τα τεράστια προβλήματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία, πρέπει να μένουμε σταθεροί στην στήριξη όλων εκείνων που είναι δίπλα μας, υποφέρουν, τους βλέπουμε αλλά δεν αντιδράμε.

Τις ημέρες αυτές κάποιοι στερούνται το χαμόγελο και όλοι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τους βοηθήσουμε. Δεν πρέπει να τους γυρίζουμε την πλάτη.

Δυστυχώς, στην οικογένεια της Διάνα, την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική οικογένεια της Ηλιούπολης, τις τελευταίες εβδομάδες γυρνάμε την πλάτη στο «χαμόγελο των παιδιών».

Από αρχές Σεπτέμβρη στα δύο γραφεία της Ακαδημίας, τόσο στο μικρό όσο και στο μεγάλο γήπεδο, είναι ευδιάκριτα δύο μεγάλα κουτιά, κουμπαράδες, που μετά από πρωτοβουλία της διοίκησης της ακαδημίας, μας έχει παραχωρήσει το «Χαμόγελο του παιδιού».

Εδώ και περίπου 12 εβδομάδες, οι κουμπαράδες αυτοί είναι άδειοι.

Ήρθε η ώρα να τους γεμίσουμε. Τα Χριστούγεννα έφτασαν. Κάποια παιδιά δεν μπορούν να χαμογελάσουν.

ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ.

Είμαστε πάνω από 300 οικογένειες. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στα δικά μας παιδιά να κάνουμε κάποια άλλα να χαμογελάσουν.... 

Προβλήθηκε 1090 φορές

Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης - ΕΟΔΠΗ: ''Ζητάμε βοήθεια για την αναβάθμιση των χώρων Πυροφυλακίου Ηλιούπολης''

Με τη δική σας πολύτιμη στήριξη, μπορεί να συγκεντρωθεί το ποσό των 4.000 € που χρειαζόμαστε για να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας!