Θρασύτατη ληστεία το πρωί στην Αργυρούπολη.

Στα πέριξ 29 Νοεμβρίου 2018

Το διαβάσαμε στο facebook στην ομάδα Ελληνικό-Αργυρούπολη

''Σήμερα το πρωί στην Αργυρούπολη. Ένα ντερεκι μου χτύπησε το κουδούνι στον 1ο, να ρωτήσει αν δήθεν ενοικιάζεται το ισόγειο.

Του μίλησα από το μπαλκόνι , ενώ την ίδια ώρα 2 συνεργοί ξάφριζαν το σπίτι της μητέρας μου στο ισόγειο.

Μέχρι να κατέβω, είχαν εξαφανιστεί στο λεπτό με ένα άσπρο φορτηγάκι.

Έχετε το νου σας.

Πήγαν και στη γειτόνισσα και τη ρώτησαν το ίδιο.''

 

 

 

Προβλήθηκε 987 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.