www.waterpolonews.gr

Ισόπαλοι μετά από ένα εντυπωσιακό σε εξέλιξη παιχνίδι αναδείχθηκαν ο ΓΣ Ηλιούπολης και η ΑΕ Χαϊδαρίου για την 1η αγωνιστικής της Α2 Υδατοσφαίρισης Ανδρών.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο στην αναμέτρηση, αφού οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 5-2 στο πρώτο, χωρίς όμως να καταφέρουν να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη, αφού οι Χαϊδαριώτες ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης και πήραν το βαθμό, ενώ στο τέλος είχαν επίθεση ώστε να φτάσουν στη νίκη.

Το παιχνίδι ήταν σκληρό χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να γίνει αντιαθλητικό. Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Χαϊδαρίου ο αειθαλής Πάνος Κουρτίδης που σημείωσε τρία γκολ, μερικά από τα οποία πολύ κρίσιμα, ενώ για την Ηλιούπολη τα αδέρφια Κοντονή (Δημήτρης και Αναστάσιος) σημείωσαν από δύο γκολ. Πολύ καλές επεμβάσεις για τους γηπεδούχους είχε ο νεαρός Κατσινούλας.

Στη λήξη του αγώνα ο Άκης Κακαρνάκης, προπονητής του ΓΣ Ηλιούπολης, δέχθηκε κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία.

ΓΣ Ηλιούπολης – ΑΕ Χαϊδαρίου 9-9 (2-1, 3-1, 3-4, 1-3)

ΓΣ Ηλιούπολης (Άκης Κακαρνάκης): Κατσινούλας, Φλώρος, Κοντονής Δ. 2, Γεωργιάδης 1, Μπραζιτίκος Κ., Γκιουρτζίδης, Βυθούλκας, Μπενέας 1, Μπραζιτίκος Ξ., Σκληρός 1, Κοντονής Α. 2, Ποταμιάνος 1, Πιτούλης, Τσαντές, Δραγώνας Ε. 1

ΑΕ Χαϊδαρίου (Θοδωρής Ανδρεάκος): Χατζηιωάννου, Οικονομόπουλος 1, Μητρόπουλος, Στυλιανάκης 1, Καλής 2, Γρηγορόπουλος 1, Ρονζίνο, Σωτηράκης, Γιαβαρίδης, Γκότσης Γ., Μητρόπουλος, Κουρτίδης 3, Μπουρνάζος 1 

Προβλήθηκε 453 φορές