Βασίλης Βαλασόπουλος Δήμαρχος Ηλιούπολης
το διαβάσαμε εδώ

Υπερψηφίστηκε τελικά ο προϋπολογισμός του Δήμου Ηλιούπολης για το 2019.

Αναλογιστείτε πως ο προϋπολογισμός του κάθε έτους και του 2019 σε ποσοστό 90% αφορά δαπάνες οι οποίες είναι δεδομένες όπως πληρωμές εργαζομένων, ηλεκτρικό ρεύμα κτλ. τα οποία μπορείτε να συγκρίνετε με τις πάγιες και σταθερές δαπάνες που όλοι έχουμε στα σπίτια μας.

Και όμως η αδιαλλαξία και το μικροπολιτικό συμφέρον δημοτικών συμβούλων οι οποίοι ψήφιζαν, στήριζαν και εισηγούνταν τα οικονομικά στοιχεία όλα τα προηγούμενα χρόνια δημιούργησαν ένα κακό κλίμα το οποίο στρέφεται άμεσα εναντίον των συμπολιτών μας.

Αυτό όμως καθόλου δεν επηρέασε τις αποφάσεις τους να καταψηφίσουν τον προϋπολογισμό τις 2 προηγούμενες φορές, με ανυπαρξία επιχειρημάτων.

Ζήτησα από όλες τις παρατάξεις να μου καταθέσουν τις προτάσεις τους τις οποίες και φέτος ενσωμάτωσα στον προϋπολογισμό. Αποδέχθηκα κάθε πρόταση η οποία είναι ρεαλιστική και εφικτή με γνώμονα το κοινό καλό της πόλης μας και των συμπολιτών μας και τους αναγκαίους δημοσιονομικούς περιορισμούς.

Άρνηση χωρίς λόγο.

Αποδέχομαι κάθε αντίθετη άποψη και κάθε δημιουργική πρόταση, στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού, της δημοκρατίας, της ισότητας. Όταν όμως δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι υπηρέτησαν τη δημοτική αρχή, στήριξαν και ψήφισαν 8 προηγούμενους προϋπολογισμούς και αρνούνται χωρίς κανένα επιχείρημα τον τελευταίο προϋπολογισμό πριν τη λήξη της θητείας της δημοτικής αρχής και λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές, τότε αυτό εκτός από ύποπτο είναι και ευθέως εναντίον των συμπολιτών μας.

Χωρίς κανένα αίσθημα ευθύνης παρά μόνο με προσωποκεντρικές πολιτικές αδιαφορούν για το κοινό καλό και ενδιαφέρονται μόνο για το προσωπικό τους συμφέρον.

Ο άνθρωπος χαρακτηρίζεται από την ποιότητα των σχέσεων που αναπτύσσει.

Μέσα στο δημοτικό μας συμβούλιο αγωνίζομαι για τη δημιουργία σχέσεων συνεργασίας, ήθους και σεβασμού γιατί όλοι οι επικεφαλής και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι εκπροσωπούν πολίτες οι οποίοι τους έχουν δώσει την εντολή για να ασκούν πίεση στη δημοτική αρχή και να καταθέτουν προτάσεις τις οποίες ακούμε πολύ προσεκτικά πάντα.

Δεν έχουν σημασία οι θέσεις και τα αξιώματα αλλά η εντιμότητα, η διαφάνεια και η αίσθηση του καθήκοντος απέναντι στους συνανθρώπους μας.

Κερδίσαμε και τη μάχη του Προϋπολογισμού και συνεχίζουμε τον αγώνα και τη μάχη για την καλυτέρευση της καθημερινότητας.

Ευχαριστώ θερμά τον κ. Κοκοτίνη και την Παράταξη Ηλίου-πόλις Ανθρώπινη πόλη,  οι οποίοι υπερψήφισαν τον προϋπολογισμό με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας. 

Προβλήθηκε 917 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.