Βασίλης Βαλασόπουλος Δήμαρχος Ηλιούπολης
το διαβάσαμε εδώ

Υπερψηφίστηκε τελικά ο προϋπολογισμός του Δήμου Ηλιούπολης για το 2019.

Αναλογιστείτε πως ο προϋπολογισμός του κάθε έτους και του 2019 σε ποσοστό 90% αφορά δαπάνες οι οποίες είναι δεδομένες όπως πληρωμές εργαζομένων, ηλεκτρικό ρεύμα κτλ. τα οποία μπορείτε να συγκρίνετε με τις πάγιες και σταθερές δαπάνες που όλοι έχουμε στα σπίτια μας.

Και όμως η αδιαλλαξία και το μικροπολιτικό συμφέρον δημοτικών συμβούλων οι οποίοι ψήφιζαν, στήριζαν και εισηγούνταν τα οικονομικά στοιχεία όλα τα προηγούμενα χρόνια δημιούργησαν ένα κακό κλίμα το οποίο στρέφεται άμεσα εναντίον των συμπολιτών μας.

Αυτό όμως καθόλου δεν επηρέασε τις αποφάσεις τους να καταψηφίσουν τον προϋπολογισμό τις 2 προηγούμενες φορές, με ανυπαρξία επιχειρημάτων.

Ζήτησα από όλες τις παρατάξεις να μου καταθέσουν τις προτάσεις τους τις οποίες και φέτος ενσωμάτωσα στον προϋπολογισμό. Αποδέχθηκα κάθε πρόταση η οποία είναι ρεαλιστική και εφικτή με γνώμονα το κοινό καλό της πόλης μας και των συμπολιτών μας και τους αναγκαίους δημοσιονομικούς περιορισμούς.

Άρνηση χωρίς λόγο.

Αποδέχομαι κάθε αντίθετη άποψη και κάθε δημιουργική πρόταση, στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού, της δημοκρατίας, της ισότητας. Όταν όμως δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι υπηρέτησαν τη δημοτική αρχή, στήριξαν και ψήφισαν 8 προηγούμενους προϋπολογισμούς και αρνούνται χωρίς κανένα επιχείρημα τον τελευταίο προϋπολογισμό πριν τη λήξη της θητείας της δημοτικής αρχής και λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές, τότε αυτό εκτός από ύποπτο είναι και ευθέως εναντίον των συμπολιτών μας.

Χωρίς κανένα αίσθημα ευθύνης παρά μόνο με προσωποκεντρικές πολιτικές αδιαφορούν για το κοινό καλό και ενδιαφέρονται μόνο για το προσωπικό τους συμφέρον.

Ο άνθρωπος χαρακτηρίζεται από την ποιότητα των σχέσεων που αναπτύσσει.

Μέσα στο δημοτικό μας συμβούλιο αγωνίζομαι για τη δημιουργία σχέσεων συνεργασίας, ήθους και σεβασμού γιατί όλοι οι επικεφαλής και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι εκπροσωπούν πολίτες οι οποίοι τους έχουν δώσει την εντολή για να ασκούν πίεση στη δημοτική αρχή και να καταθέτουν προτάσεις τις οποίες ακούμε πολύ προσεκτικά πάντα.

Δεν έχουν σημασία οι θέσεις και τα αξιώματα αλλά η εντιμότητα, η διαφάνεια και η αίσθηση του καθήκοντος απέναντι στους συνανθρώπους μας.

Κερδίσαμε και τη μάχη του Προϋπολογισμού και συνεχίζουμε τον αγώνα και τη μάχη για την καλυτέρευση της καθημερινότητας.

Ευχαριστώ θερμά τον κ. Κοκοτίνη και την Παράταξη Ηλίου-πόλις Ανθρώπινη πόλη,  οι οποίοι υπερψήφισαν τον προϋπολογισμό με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας. 

Προβλήθηκε 321 φορές

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ! ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ''

Διακηρυγμένη απόφαση της σημερινής Διοίκησης του Δήμου Ηλιούπολης είναι η διαχείριση των υποθέσεων της πόλης με σοβαρότητα, με νομιμότητα και διαφάνεια.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (14.5.2020) ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Ηλιούπολης κατά τη συνεδρίασή του στις 14 Μαΐου 2020 αποφασίζει (με τις παρατηρήσεις των κ.κ. Μανιάτη και Σόφη) κατά πλειοψηφία μειοψηφούντων των κ.κ. Αραμπατζή, Αθανασίου, Καραχάλιου...

28 Μάη: Δημοτικό Συμβούλιο με αποκαλύψεις για την τακτική των Δημάρχων Ηλιούπολης - Αλίμου για το διαδημοτικό Νεκροταφείο αλλά και για τον Προφ. Ηλία και τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων.

Μετά την αποκάλυψη της επικοινωνίας από τον Δήμαρχο Αλίμου -για το Διαδημοτικό Νεκροταφείο και το ΚΥΤ,- με τον «Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας» (ΑΔΜΗΕ) στο προηγούμενο διαδικτυακό Δημοτικό Συμβούλιο, ήρθε η απάντηση του κ. Χατζηδάκη...

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (28.05.2020 - ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ)

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 28 Μαΐου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 17:00 σύμφωνα με την παρ.1 άρθρο 67 του Ν. 3852/2010 όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του Ν.4555/18...

Φωταγώγηση του Δημαρχείου Ηλιούπολης για την Γενοκτονία των Ποντίων

Σήμερα Κυριακή 24 Μαΐου 2020, στη μνήμη της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, έγινε συμβολικά ημερήσιος σημαιοστολισμός και φωταγώγηση του Δημαρχείου Ηλιούπολης κατά τις βραδινές ώρες μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης...

Η Πόλη που Θέλω: ''Προς το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και την Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου.''

Οι προσκλήσεις για τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και οι εισηγήσεις των θεμάτων, γνωστοποιούνται έγκυρα με οποιονδήποτε από τους τρόπους της παρ. 4 του Άρθρο 74 N. 4555/18

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΜΕΤΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ''

Μετά την τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη, του Αντιδημάρχου Οικονομικών Παναγιώτη Βιδάλη και του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης, για τη στήριξη της τοπικής αγοράς στην προσπάθεια επανεκκίνησής της, καλούνται όλες οι επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος...

Κάτω τα χέρια από τον Υμηττό ΟΧΙ νεκροταφείο - ''Επιτροπή Πολιτών για την Προστασία του Φυσικού και Πολιτιστικού Περιβάλλοντος στον Υμηττό.''

Σας καλούμε την Πέμπτη 28 Μάη στις 4:30μ.μ στην πλατεία Πλαστήρα να πάμε με πορεία στο Δημαρχείο όπου θα συζητηθεί το επίμαχο θέμα.