Πηγή: Δήμος Ηλιούπολης

Επιλέξιμος κρίθηκε ο Δήμος Ηλιούπολης από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τη χρηματοδότηση του έργου παροχής δωρεάν πρόσβασης πολιτών στο Internet μέσω Wi-Fi σε δημόσιους χώρους.

Το έργο WiFi4EU απευθύνεται στους πολίτες και στους επισκέπτες πόλεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι θα μπορούν να έχουν δωρεάν ασύρματη διαδικτυακή πρόσβαση (Wi-Fi) σε δημόσιους χώρους, όπως πάρκα, πλατείες, δημόσια κτίρια, βιβλιοθήκες και κέντρα υγείας.

Με αυτό το έργο και με την αναγνώριση της επάρκειας από την Ευρωπαϊκή Ένωση ο Δήμος Ηλιούπολης κάνει ένα ακόμη βήμα προς την ψηφιακή εποχή της Έξυπνης Πόλης αφού ήδη έχει εγκαταστήσει 33 έξυπνες εφαρμογές

Η παροχή δωρεάν πρόσβασης πολιτών στο Internet μέσω Wi-Fi σε δημόσιους χώρους, έρχεται να ολοκληρώσει ένα μεγάλο μέρος επικοινωνίας των Έξυπνων Διαδραστικών Εφαρμογών μέσω κινητού που έχει αναπτύξει ο Δήμος Ηλιούπολης και τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο «Δήμος Ηλιούπολης» από τις πλατφόρμες Google Play και App Store. 

Προβλήθηκε 558 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.