Σωματεία και Φορείς της Ηλιούπολης πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στην ΕΤΑΔ για την Δημόσια Περιουσία

Εντός των τειχών 14 Δεκεμβρίου 2018

Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης

Πραγματοποιήθηκε χθες η παράσταση διαμαρτυρίας από Σωματεία και Φορείς της Ηλιούπολης στα γραφεία της ΕΤΑΔ, όπου και πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Τερζάκη.

Επιδόθηκε το ψήφισμα μαζί με δεκάδες υπογραφές μελών Σωματείων, Φορέων και δημοτών της Ηλιούπολης, που θέτουν το αίτημα της άμεσης απόδοσης, με νομοθετική ρύθμιση, της δημόσιας γης στο Δήμο, ώστε να καλυφτούν οι κοινωνικές ανάγκες των κατοίκων της πόλης. Απαιτώντας να σταματήσει το ξεπούλημα της από Κυβέρνηση και ΕΤΑΔ.

Για το περιεχόμενο και τα αποτελέσματα της συνάντησης θα βγει δελτίο τύπου από τα Σωματεία και τους Φορείς, το αμέσως επόμενο διάστημα. 

Προβλήθηκε 762 φορές

Μεσογείων-Βουλιαγμένης σε 10 λεπτά - Πράσινο φως για το τούνελ που θα σώσει την Αθήνα

Η ολοκλήρωση της Σήραγγας Ηλιούπολης αποτελεί μία από τις προτεραιότητες των ιθυνόντων όσον αφορά τα έργα υποδομής στην Αθήνα, καθώς αναμένεται να βελτιώσει την πρόσβαση προς το Ελληνικό και τις νότιες περιοχές της πρωτεύουσας.