www.newsit.gr

Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση του μικρού αγοριού που κρεμάστηκε με το λουράκι του σκύλου την ώρα που έπαιζε μέσα στο σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο.

Το 6χρονο παιδί επί 35 λεπτά δεν έδινε σημεία ζωής, όμως οι διασώστες επέμειναν και κατάφεραν να το επαναφέρουν.

Όπως περιέγραψε ο θείος του μικρού μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 ο 6χρονος έπαιζε. (video)

Είχε το λουράκι του σκύλου στα χέρια, έβαλε πάνω στο κρεβάτι ένα τραπεζάκι στο οποίο ανέβηκε και στη συνέχεια φαίνεται ότι κρέμασε το λουράκι σε μια πρόκα που υπήρχε στον τοίχο. Άγνωστο πως το λουρί μπλέχτηκε στο λαιμό του παιδιού που φαίνεται ότι έχασε την ισορροπία του και κρεμάστηκε.

Δυστυχώς η μητέρα του που βρισκόταν στην κουζίνα δεν κατάλαβε το παραμικρό. Η 13χρονη αδελφή του μικρού βρισκόταν επίσης στο σπίτι, αλλά σε διαφορετικό δωμάτιο.

Όταν πέρασε αρκετή ώρα και η μητέρα συνειδητοποίησε ότι δεν ακούει τον μικρό να παίζει, πήγε στο δωμάτιο και είδε το παιδί της κρεμασμένο.

Η γυναίκα ευτυχώς, παρά τον πανικό της, κατέβασε το παιδί και κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες βρήκαν τον μικρό αναίσθητο. Άμεσα επιχείρησαν ανάνηψη. Τα κατάφεραν μετά από προσπάθειες 35 λεπτών.

Το παιδί παραμένει διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού”. 

Προβλήθηκε 546 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.