Αποχωρεί και η Άννα Σπανού απο τον Γ.Σ.Ηλιούπολης

Εντός των τειχών 24 Δεκεμβρίου 2018

www.volleynews.gr

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι εξελίξεις στον ΓΣ Ηλιούπολης.

Μετά την κίνηση της διοίκησης να ειδοποιήσει τις τρεις ξένες (Γκλιγκόροβιτς, Κομλενοβιτς, Ποτοκαρ) ότι λογω οικονομικών προβλημάτων, είναι ελεύθερες να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, στο «κάδρο» μπήκε και η Άννα Σπανού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του συλλόγου ενημέρωσε και την διεθνή Χαλκιδαία ακραία ότι μπορεί να ψάξει ομάδα για να συνεχίσει στην καριέρα της.

Η εξέλιξη αυτή υποχρέωσε την φορμαρισμένη και πρώτη σκόρερ της ομάδας που έκανε ένα πολύ καλό πρώτο γύρο να εξετάζει ήδη προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού.

Να θυμίσουμε ότι η 23 χρονη Σπανού επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στην Ηλιούπολη, ύστερα από την περυσινή της συμμετοχή σε Μπαρτσελόνα και την Bangkok Glass VC στο πρωτάθλημα της Ταίλάνδης. 

Προβλήθηκε 735 φορές

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Είναι χρέος μας να ανταποκριθούμε στις μεγάλες ανάγκες που έχουν προκύψει στις πληγείσες περιοχές και να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που βιώνουν τις δύσκολες αυτές συνθήκες στο Κρυονέρι, την Μεσσηνία και τα Κύθηρα.

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΒΥΡΩΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΈΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΗΡΑΓΓΑΣ

Σας παραθέτουμε την κοινή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό των Δημάρχων Ηλιούπολης, Αργυρούπολης - Ελληνικού, Βύρωνα σύμφωνα με τη δέσμευση στο Διαδημοτικό Συμβούλιο που έλαβε χώρα την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2025