Το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ έλεγε:

''Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.Ηλ.) – Γρ. Γρηγορίου», σε συνεργασία με την Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Συλλόγων Δήμου Ηλιούπολης, συνεχίζουν τον επιτυχημένο θεσμό της συνδιοργάνωσης ποδοσφαιρικού αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, μεταξύ των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Δήμου Ηλιούπολης και επίλεκτων διεθνών παλαίμαχων ποδοσφαιριστών.

Ο φετινός αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018, και ώρα 15.30, στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης (Χρυσάφη 1).

Κατά τον χρόνο διεξαγωγής του αγώνα, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και χρήματα, που θα προσφέρουν όσοι από τους συμπολίτες και τους επιχειρηματίες της πόλης μας το επιθυμούν, για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.

Ελάτε όλοι μαζί να παρακολουθήσουμε τον ποδοσφαιρικό αυτό αγώνα και ταυτόχρονα να συνεισφέρουμε στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ο Αντιπρόεδρος Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.
Ιωάννης Γρηγορέας''

Εντέλει ο αγώνας πραγματοποιήθηκε;

Κανείς δεν γνωρίζει γιατί πουθενά δεν υπάρχει ούτε το προαναφερθέν Δελτίο Τύπου στο site του Δήμου και του ΠΑΟΔΗΛ ούτε βεβαίως και κάποια ενημέρωση αν πραγματοποιήθηκε ή εάν ανεβλήθη.

Γιατί;

Το Δελτίο Τύπου δημοσιεύτηκε από το site μας, από το notia.gr, τον energospolitisilioupolis.blogspot.com

 

Προβλήθηκε 200 φορές

Μία «γεύση» ιστορίας των εκλογών στην πόλη μας! (Οι εκλογές του 2006)

Μια ματιά στην ιστορία των εκλογών στην Ηλιούπολη! - Το ''Ηλιούπολη για όλους'' έχει στη διάθεσή του, το υπό έκδοση βιβλίο του Γιώργου Μπαλτά «ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ» ''πάντα παρών στη κοινή δράση και το όραμα για ένα καλύτερο κόσμο''.