www.volleynews.gr

Αλλαγές αναμένονται στο συσχετισμό δυνάμεων από τη μέση και κάτω του βαθμολογικού πίνακα της Volley League γυναικών μετά τους τριγμούς στον Γ.Σ.Ηλιούπολης και τη μετακίνηση της Μίρας Κομλένοβιτς στην Κόρινθο.

Η Σέρβα διαγώνια δεν άντεξε άλλο την αβεβαιότητα που υπάρχει στον Γ.Σ.Ηλιούπολης και ανταποκρίθηκε στην πρόταση της Κορίνθου η οποία με συνοπτικές διαδικασίες τακτοποίησε όλες τα διαδικαστικά της μεταγραφής και μάλιστα έβγαλε και τη νόμιμη βίζα ερασιτεχνών αθλητών.

Η Κομλένοβιτς θα πάρει την θέση της Κοξ και σίγουρα θα δυναμώσει σημαντικά την επίθεση της Κορίνθου που θέλει να παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι Μακεδόνες φαίνεται πως έχουν πετάξει λευκή πετσέτα ενώ η μάχη θα δοθεί με Πορφύρα, Μαρκόπουλο, Ηλυσιακό, ενώ ακόμα και ο Αίας δεν αισθάνεται ασφαλής αλλά έχει ακόμα μεγάλο πλεονέκτημα.

Υπό ειδικές συνθήκες ακόμα και η Ηλιούπολη θα μπορούσε να κινδυνεύσει αλλά οι 17 βαθμοί που έχει μετά την 10η αγωνιστική δημιουργούν καλή απόσταση ασφαλείας.

Εάν όμως συνεχίσουν οι αποχωρήσεις από τον Γ.Σ.Ηλιούπολης τότε όλα τα δεδομένα είναι ανοικτά 

Προβλήθηκε 619 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.