Αίσιο τέλος είχε, μετά από 13 περίπου ώρες, το θρίλερ που εξελίχθηκε στον Αγιο Δημήτριο, καθώς οι άνδρες της ΕΚΑΜ αφόπλισαν τον 60χρονο ταξιτζή που ήταν ταμπουρωμένος στο διαμέρισμά του.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα οι αστυνομικοί που είχαν περικυκλώσει το σπίτι στην οδό Αιόλου 10, κατάφεραν να αφοπλίσουν τον 60χρονο ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες είχε ρίξει αρκετούς πυροβολισμούς.

"Ρίξε το όπλο θα πυροβολήσω" φώναξαν αρκετές φορές οι άνδρες των ΕΚΑΜ μέχρι να συμμορφωθεί τελικά ο 60χρονος και να συλληφθεί.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το περιστατικό ξεκίνησε από τις 14.00 μετά το μεσημέρι, ύστερα από καταγγελία στην Αστυνομία, ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί από τον 1ο όροφο σπιτιού στην οδό Αιόλου 10, όπου μένει ο 60χρονος.

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο βρήκαν το σπίτι κλειδωμένο και κάλεσαν τον άνδρα να βγει ειρηνικά, αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 60χρονος έχει ψυχολογικά προβλήματα και ήταν οπλισμένος με πιστόλι.

Επί ώρες, ο ένοπλος άνδρας δεν ανταποκρίνονταν στις εκκλήσεις των διαπραγματευτών να συνομιλήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 60χρονος άνδρας ταξιτζής στο επάγγελμα είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές προ δεκαετίας όταν είχε «ταμπουρωθεί» και πάλι ένοπλος στο σπίτι του και τελικά διέφυγε από το πίσω μέρος του σπιτιού του.

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν το σπίτι, ειδική ομάδα διαπραγματευτών, ασθενοφόρο, πυροσβεστική και άνδρες των ΕΚΑΜ οι οποίοι τελικά και επενέβησαν.

Πηγή: iefimerida.gr  

Προβλήθηκε 641 φορές