Ο ''Τηλέμαχος'' αναμένεται να το... στρώσει σε πολλές περιοχές στην Αττική, ενώ χιόνι αναμένεται ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας.

Για το λόγο αυτό συνεδριάζουν οι αρμόδιοι φορείς και ήδη ελήφθησαν οι πρώτες αποφάσεις για ορισμένες περιοχές του Λεκανοπεδίου όπου αύριο Τρίτη 08/01/2019 τα σχολεία θα είναι κλειστά.

Σταδιακά, οι ανακοινώσεις γίνονται γνωστές για το ποια σχολεία θα παραμείνουν αύριο κλειστά στην Αττική λόγω του καιρού, σε συνδυασμό με την πρόγνωση της χιονόστρωσης και του παγετού ανά περιοχή.

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι ήδη οι δήμοι στα βόρεια της Αττικής είναι σε ετοιμότητα καθώς αναμένεται να το στρώσει στα περισσότερα σημεία, ενώ ταυτόχρονα θα επικρατεί παγετός.

Ο συνδυασμός αυτός οδηγεί συνήθως με μαθηματική ακρίβεια σε κλειστά σχολεία.

Σημειώνεται ότι η πληροφόρηση αυτή θα επικαιροποιείται ανάλογα με την νεότερη ενημέρωση από τους Δήμους στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής, όπου έχει δημιουργηθεί ειδική σελίδα https://bit.ly/2sbIcqj .

Όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα (7.1.2019) το απόγευμα η Περιφέρεια Αττικής, τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν αύριο Τρίτη (8.1.2019) στους παρακάτω δήμους.

 Π.Ε.Ανατολικής Αττικής κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των Δήμων:

 1. Δήμος Αχαρνών

 2. Δήμος Λαυρεωτικής

 3. Δήμος Μαραθώνα και για 9/1/2019

 4. Δήμος Παιανίας

 5. Δήμος Σπάτων -Αρτέμιδας

 6. Δήμος Ωρωπού

 7. Δήμος Διονύσου

 8. Δήμος Σαρωνικού

 Π.Ε. Δυτικής Αττικής κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των Δήμων:

 1. Δήμος Μεγαρέων

 2. Δήμος Ελευσίνας

 Π.Ε. Νήσων κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των Δήμων:

 1. Δήμος Σπετσών

 Κεντρικός Τομέας Αθηνών

1. Δήμος Ηλιούπολης

Το μήνυμα του Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου στο facebook

''Κλειστά τα σχολεία αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου

Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και της δημιουργίας παγετού, για προληπτικούς λόγους και με απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια των μαθητών, αύριο, Τρίτη 8 Ιανουαρίου, τα σχολεία του Δήμου Ηλιούπολης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια) θα παραμείνουν κλειστά.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργούν κανονικά και είναι στη διακριτική ευχέρεια των γονέων για να πάνε τα παιδιά.''

Για τις υπόλοιπες περιοχές της Αττικής, η απόφαση θα ληφθεί από τους δημάρχους και σε κάθε περίπτωση έως το βράδυ.

Προβλήθηκε 1860 φορές

Ληστές μπήκαν στον “Κωτσόβολο” στην Ηλιούπολη, με ιατρικές μάσκες και κλαδευτήρια

Στιγμές πανικού έζησαν πελάτες και υπάλληλοι του καταστήματος “Κωτσόβολος” στη, λεωφόρο Βουλιαγμένης, στην Ηλιούπολη, μετά την εισβολή ληστών λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της περασμένης Παρασκευής

Δημοτικό Συμβούλιο (με τηλεδιάσκεψη) την Πέμπτη 24.09.2020

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 24 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:45, σύμφωνα με το άρθρο 64, το άρθρο 66, το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010 όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του Ν.4555/18,του Ν. 4623/2019, τις εγκυκλίους 87/2019, 91/2019, 163/2020 του Υπουργείου Εσωτερικών, με τη διαδικασία της τηλεδιάσκεψης...