Δεν υπάρχουν λίγα παιχνίδια, αλλά μόνο επιτυχίες στους betmasters.gr, καθώς για ακόμα μία μέρα η μέρα έκλεισε με πολλές επιτυχίες είτε αυτές αφορούσαν τα ποδοσφαιρικά δρώμενα, είτε αυτά της Euroleague, που λόγω διαβολοβδομάδας είχε την τιμητική της

Αρχικά, ο Wise έπιασε από το… 20λεπτο την άνετη επικράτηση της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Μπέρτον, καθώς είχε ποντάρει στο Over 3,5 των «σίτιζενς» και αυτοί σκόραραν 9 γκολ, προσφέροντας ένα πάρα πολύ άνετο κέρδος. Ανάλογα πολύ εύστοχη ήταν η πρόβλεψή του για το Λιγκ Καπ της Γαλλίας, καθώς η Μπορντό έκανε το καθήκον της κόντρα στη Χάβρη με την εντός έδρας νίκη της και επιβεβαιώθηκε ο άσος.

Έτσι, αυτή η δυάδα τριπλασίασε το ποντάρισμα όσων εμπιστεύτηκαν.

https://betmasters.gr/sport-news/45612-alli-mia-mera-ekleise-me-kerdi-stus-betmasters

Διαβάστε τα πεπραγμένα των υπόλοιπων tipsters των betmasters και τις υπόλοιπες εκτιμήσεις τους

Προβλήθηκε 481 φορές
Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. - Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.