ΜΑΡΙΑ ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ

Για ποιους λόγους είναι εξαιρετικά χρήσιμο και ωφέλιμο να ξεκινήσεις να μετακινείσαι περισσότερο με το ποδήλατο;

• Το ποδήλατο είναι μία εξαιρετική άσκηση: Το ποδήλατο είναι μία εξαιρετική γυμναστική για το σώμα η οποία βελτιώνει την καρδιαγγειακή λειτουργία και γυμνάζει εξαιρετικά το κάτω μέρος του σώματος. Ανήκει σε μία καλύτερες μορφές άσκησης που αξίζει να βάλεις στη ζωή και το πρόγραμμά σου.

• Βοηθάς να μην επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο το περιβάλλον: Τα αυτοκίνητα, τα λεωφορεία μέσω όλων των καυσαερίων μολύνουν ακόμα περισσότερο την ήδη επιβαρυμένη ατμόσφαιρα. Με το να χρησιμοποιείς ποδήλατο, δίνεις μία ευκαιρία να καταπολεμηθεί – έστω και στο ελάχιστο – η επιβάρυνση του περιβάλλοντος με καυσαέρια αλλά και η ίδια η υγεία μας.

• Έχεις ακόμα ένα επιπλέον μέσο για να μετακινείσαι: Χρησιμοποιώντας το ποδήλατο, μπορείς να μετακινείσαι στα μέρη που εσύ επιθυμείς με μεγαλύτερη ευκολία και έχεις μία επιλογή επιπλέον όταν για τον οποιονδήποτε λόγο δεν μπορείς να εξυπηρετηθείς με το λεωφορείο.

Το ποδήλατο είναι μία υπέροχη άσκηση που ίσως και να μας θυμίζει λίγο και την παιδική μας ηλικία όταν μαθαίναμε ισορροπία και χρησιμοποιούσαμε ροδάκια.

Βάλε το στη ζωή σου, αξίζει!
 

Προβλήθηκε 497 φορές