Καμία απάντηση δεν δόθηκε από την ΕΤΑΠ, μέχρι σήμερα, στο αίτημα Σωματείων και Φορέων, για συνάντηση με τη διοίκηση της, για την Δημόσια Περιουσία, δείχνοντας με ένα ακόμη τρόπο την πολιτική της, όσο αφορά στη διαχείριση της Δημόσιας Περιουσίας που οδηγεί μαθηματικά στο ξεπούλημα της.

Τα Σωματεία και οι Φορείς της πόλης μας, καλούν το λαό να συμμετάσχει στην συγκέντρωση – διαμαρτυρία στα γραφεία της ΕΤΑΔ (Βουλής 7) την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 στις 15:00

Ολόκληρο το αίτημα:

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ

ΠΡΟΣ την
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΕΤΑΔ Α.Ε.)
Ηλιούπολη 15/1/2019

Οι φορείς και τα σωματεία του Δήμου Ηλιούπολης στις 13/12/2018, προέβησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΕΤΑΔ με αποκλειστικό αίτημα, να σταματήσει τώρα η εμπορευματοποίηση της δημόσιας γης στην πόλη, να περάσει άμεσα στο Δήμο, για να στεγάσει τις μεγάλες ανάγκες σε κοινωνικές και άλλες δημόσιες υποδομές.

Ο Πρόεδρος της ΕΤΑΔ απουσίαζε, χωρίς να μας ενημερώσει ή να ορίσει κάποιον υπεύθυνο ώστε να παραλάβει το αίτημά μας. Τελικά μετά από πίεση της αντιπροσωπείας μας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Τερζάκη.

Με βάση την δέσμευση του Διευθύνοντα Συμβούλου οτι μετά τις 15 Γενάρη μπορούν οι φορείς να έχουν μια ολοκληρωμένη συζήτηση με την διοίκηση, επανερχόμαστε και ζητάμε να ορίσετε την συνάντηση στις 17 Γενάρη 2019, ώρα 3μμ

Η ημέρα και ώρα την οποία ορίζουμε είναι συνδεδεμένη πάλι με κινητοποίηση του λαού και των φορέων της πόλης καθόσον πληροφορούμαστε η Διοίκηση σας εμμένει σε αποφάσεις που είναι ενάντια στις ανάγκες και διεκδικήσεις του λαού και της πόλης μας.

Σας ενημερώνουμε δε, στην περίπτωση που δεν γνωρίζετε κάτι από την ιστορία της πόλης μας, οτι η δημόσια γη, που σήμερα εσείς με βάση τις αποφάσεις της Κυβέρνησης διαχειρίζεστε με όρους αγοράς, μπόρεσε να κατοχυρωθεί ως τέτοια μόνο και χάρις στους αγώνες του λαού της πόλης, ενάντια στους καταπατητές Νασταίους και στους φορείς του Κράτους που όταν δεν τους έκαναν πλάτες αδιαφορούσαν για την τύχη της.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΔΑΦΝΗΣ/ΥΜΗΤΤΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΕΒΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (ΜΕΛΟΣ ΟΓΕ)
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ «ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ» 

Προβλήθηκε 830 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ :   ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ''ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ''    ΑΠΕΙΛΕΣ και ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ…

Τρείς μήνες ήταν αρκετοί ώστε η νέα δημοτική αρχή να δείξει τις προθέσεις της….και το πρόσωπο της. Με πρακτικές “παλιές” παρά το “νέο” που “ευαγγελίζονται”….. και λογικές “παλιοκομματικού” τύπου….όπως τα “δικά μας” παιδιά...και τα “άλλα”.

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.