H Ραφαέλα Σπανουδάκη έπιασε το όριο πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης.

Εντός των τειχών 26 Ιανουαρίου 2019

Πρώτη ημερίδα της σεζόν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας - ΣΕΓΑΣ

Τη συμμετοχή της στο κορυφαίο γεγονός του χειμώνα (Το πρωτάθλημα του κλειστού στίβου θα διεξαχθεί στη Γλασκώβη. 1-3 Μαρτίου 2019) επιδίωξε η Ραφαέλα Σπανουδάκη, με ντεμπούτο στη σεζόν, στα 60 μέτρα, χθες Παρασκευή 25.01.2019

Η έμπειρη σπρίντερ σε πολύ καλή κατάσταση, χρειαζόταν μία επίδοση  κάτω από το 7.42., που είναι το όριο για τη Γλασκώβη, μία επίδοση που πέτυχε στον προκριματικό των 60 μ. (7.34) και έδειξε ότι πρέπει να περιμένουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, στη συνέχεια.
 

Προβλήθηκε 1154 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.