Αγαπητοί συμπολίτες, Ηλιουπολίτισσες - Ηλιουπολίτες

Πρώτα η Ηλιούπολη!

Η παρουσία σας εδώ, αυτή η πληθωρική και θερμή παρουσία, δεν είναι απλώς μια πολιτική πράξη, μια πολιτική επιλογή. Η παρουσία σας είναι διαρκής, σε μια προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί, για να δώσουμε σάρκα και οστά στο όνειρο. Στο όνειρο μιας Ηλιούπολης για όλους και για όλες. Μιας Ηλιούπολης του σήμερα και του αύριο.

Κι αυτό είναι που με συγκινεί. Γιατί αυτή η παρουσία δείχνει τη δύναμη που έχουμε όταν συσπειρωνόμαστε σ’ έναν τίμιο, υγιή και καθαρό στόχο.

Και δεν είναι τυχαία ούτε το έργο που πετύχαμε ούτε η πρόσφατη διάκριση στην πρώτη επιστημονική μελέτη που παρουσιάστηκε στην Ελλάδα με τις μετρήσιμες επιδόσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που μας κατατάσσει στους πρώτους δέκα Δήμους της χώρας, στην Διαφάνεια, στην οικονομική διαχείριση και στην εξυπηρέτηση του πολίτη.

Είναι αποτέλεσμα μιας κοινής πίστης. Της πίστης στο συλλογικό συμφέρον και στην ανιδιοτελή προσφορά.

Είναι η ψυχή της μεγάλης δημοκρατικής μας παράταξης να βάζει πρώτα και πάνω από όλα το καλό της πόλης μας και των συμπολιτών μας και να υποδέχεται και να φιλοξενεί κάθε ικανό και οραματιστή Ηλιουπολίτη που αγωνίζεται για ένα καλύτερο μέλλον.

Δε σκεφτήκαμε ποτέ το προσωπικό μας συμφέρον μέσα από τη διοίκηση μας στο Δήμο Ηλιούπολης και γι’ αυτό δεν χωρέσανε τελικά στην παράταξή μας όλοι εκείνοι που προτάξανε προσωπικές φιλοδοξίες και ιδιωτικά συμφέροντα και προσπαθούν να κατακτήσουν αξιώματα καταπατώντας κάθε έννοια του ήθους και κάθε κοινωνική αξία.

Ο Ιμμάνουελ Κάντ , προσέγγισε το ήθος ως «Η πράξη η οποία πράττεται από καθήκον και όχι από ιδιοτέλεια»

Αν λοιπόν διασπάς την παράταξη σου γιατί θεωρείς πως ήλθε η ώρα σου να γίνεις δήμαρχος αδιαφορώντας για την πόλη και τους πολίτες της τότε αυτός δεν είναι ο ορισμός της ιδιοτέλειας;

Απομονώστε τους ιδιοτελείς ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν κανένα όραμα για τον τόπο μας αλλά αντιθέτως ονειρεύονται μόνο αξιώματα.

Η παράταξή μας είναι ανεξάρτητη και το αποδείξαμε. Απευθυνθήκαμε ισότιμα σε όλους τους Ηλιουπολίτες ανεξάρτητα από την ιδεολογική ή κομματική τους τοποθέτηση.

Συνεργαστήκαμε άψογα και αποδοτικά με όλους τους βαθμούς δημόσιας διοίκησης Περιφέρειας και Υπουργεία και εξασφαλίσαμε πόρους και χρηματοδοτήσεις ανεξάρτητα από την πολιτική τοποθέτηση των ανθρώπων που είχαν την ευθύνη τους.

Συγκρουστήκαμε με όλους όταν επρόκειτο να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της Ηλιούπολης.

Στον κοινό μας αγώνα για τα μεγάλα ζητήματα της Ηλιούπολης προσκαλέσαμε όλους ανεξαιρέτως όσους θέλησαν να συμπορευθούν μαζί μας και όσους έβαζαν πάνω από όλα την Ηλιούπολη. Και δεν ήταν λίγες οι φορές που οι περισσότεροι ανταποκρίθηκαν και τους ευχαριστώ για αυτό.

Στο ψηφοδέλτιό μας προσκαλέσαμε και συμπεριλάβαμε ανθρώπους ικανούς χωρίς να ενδιαφερόμαστε από ποιον πολιτικό χώρο προέρχονται.

Και στο Δημοτικό Συμβούλιο όποτε συζητήθηκαν θέματα εθνικά ή υπερτοπικού ενδιαφέροντος οι δημοτικοί σύμβουλοι εκφράστηκαν όλοι κατά συνείδηση. Μόνο η Ηλιούπολη είναι ο συνεκτικός κρίκος της παράταξής μας. Είμαστε εντελώς ανεξάρτητοι και ενωμένοι για την Ηλιούπολη.

Πιστεύω στη Δημοκρατία.

Πιστεύω στο ομαδικό πνεύμα.

Πετύχαμε το τεράστιο έργο μας γιατί δουλέψαμε και λειτουργήσαμε σαν ομάδα.

Είμαι εδώ για να ενώνω την Παράταξη να νιώθουμε σιγουριά και να υλοποιήσουμε το έργο μας με αγάπη προς τους συμπολίτες μας.

Στην παράταξη μας ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ διατηρούμε αναλλοίωτες τις αρχές μας και εντάξαμε στο έμψυχο δυναμικό μας συμπολίτες μας με πάθος για επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας, ακέραιους σαν χαρακτήρες, αγαπητούς στην κοινωνία μας.

Στην παράταξη μας ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ διατηρούμε αναλοίωτες τις αρχές μας και αφού αξιολογήσαμε ως ανάρμοστες και μη συμβατές με αυτές τις αρχές, τις συμπεριφορές αλαζόνων πρώην συνεργατών μας, εντάξαμε στο έμψυχο δυναμικό μας συμπολίτες μας με πάθος για επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας.

Με σεβασμό στο λαό της Ηλιούπολης τις ανάγκες σας , τις προτάσεις σας , τις εξελίξεις στην κοινωνία , σήμερα είναι κοντά μας και θα σας παρουσιάσουμε τους Υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.

Το ψηφοδέλτιο μας αποτελείται από καταξιωμένους και έμπειρους στη διοίκηση της πόλης μας υποψήφιους οι οποίοι έδωσαν εξαίρετα δείγματα γραφής τα προηγούμενα χρόνια, διακρίθηκαν για την οργάνωση , τον σχεδιασμό τους, την ετοιμότητα, την Εντιμότητα , τη συνέπεια τους και την αγάπη τους για την Ηλιούπολη και από νεο-εισερχόμενους στην παράταξη μας νέους στον τρόπο σκέψης , δυναμικούς στην πράξη, με νέες ιδέες, απόλυτα καταρτισμένους σε ειδικότητες απαραίτητες στις νέες κοινωνικές δομές και στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται.

Είμαι υπερήφανος για τους υποψήφιους της παράταξης ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.

Όταν τους κοιτώ έναν προς έναν διακρίνω τις αξίες που φέρουν, το αίσθημα ευθύνης που φαίνεται στη ματιά τους , το πάθος τους για έναν καλύτερο κόσμο για μία πιο όμορφη πόλη.

Ηλιουπολίτισσες και Ηλιουπολίτες έχουμε ένα τεράστιο έργο στην πόλη μας το οποίο δεν υλοποιήσαμε από ιδιοτέλεια αλλά από καθήκον προς εσάς.

Έχουμε ήδη σχεδιάσει με ρεαλισμό 8 μεγάλα έργα τα οποία θα οδηγήσουν την πόλη μας στο μέλλον και η παράταξη μας ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ. Είναι η ΠΡΩΤΗ και η ΜΟΝΗ που έχει όραμα - σχέδιο - και τις γνώσεις για να πετύχουμε σπουδαία κατορθώματα για το καλό μας και για το μέλλον των παιδιών μας.

Σε αυτές τις εκλογές το Μάιο του 2019 θα έχουμε έναν ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ - ΝΕΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ της απλής αναλογικής.

Με απλά λόγια ο Δήμαρχος που εκλέγεται χρειάζεται μεγάλο ποσοστό για να μπορεί να διοικήσει και να υλοποιεί τις αποφάσεις που λαμβάνει.

Σας ζητώ λοιπόν να μας δώσετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το όραμα μας , να μπορούμε να υλοποιήσουμε τις αποφάσεις μας και όχι να είμαστε υπό το καθεστώς απειλών με κακόβουλες προθέσεις.

Πρόσφατο παράδειγμα η προσπάθεια καταψήφισης του προϋπολογισμού μας, για να μας κρατούν δέσμιους των αποφάσεων τους ουσιαστικά απειλώντας μας για να πάνε την πόλη πίσω.

Δώστε μας τη διοίκηση με άνεση. Ενημερώστε κάθε γνωστό σας πως χρειαζόμαστε μεγάλη πλειοψηφία να μην χαθεί καμία ψήφος . ΔΥΝΑΤΟΙ σημαίνει ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΟΥ.

Σκεφτείτε πως μπορεί να είμαι Δήμαρχος χωρίς όμως την πλειοψηφία στο δημοτικό μας συμβούλιο . Τότε οι δικές μου αποφάσεις και των συνεργατών μου με αποκλειστικό γνώμονα την πρόοδο και την ευημερία της πόλης μας και των κατοίκων της , αποφάσεις που γνωρίζουμε από την εμπειρία μας και τις ανάγκες της πόλης μας, αποφάσεις αναγκαίες και απαραίτητες, θα λαμβάνονται με τεράστιες δυσκολίες και ίσως υπάρξει αδράνεια και στασιμότητα.

Για να μπορέσουμε να πάμε την Ηλιούπολη μπροστά χρειαζόμαστε τη στήριξη σας και τη στήριξη όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών μας.

Μιλήστε και ενημερώστε κάθε συμπολίτη μας πως είναι ανάγκη να έχουμε μία διοίκηση δυνατή με πολλούς συμβούλους.

Σας ζητάμε να μη χαθεί ούτε μία ψήφος για να εκλεγούν όσο το δυνατόν περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης μας ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.

Όταν σε λίγη ώρα δείτε τους υποψηφίους μας , είμαι σίγουρος πως θα πειστείτε και εσείς πως όλοι , αξίζουν να εκλεγούν. Είναι όλοι τους εξαίρετοι και είμαστε σίγουροι πως είναι η καλύτερη ομάδα .

Εμπειρία και φρεσκάδα , γνώσεις και πάθος , όρεξη και δυναμισμός .

Συνεχίζουμε γιατί ΠΡΕΠΕΙ να ολοκληρώσουμε το έργο μας . ΠΡΕΠΕΙ για το καλό της πόλης μας για την πρόοδο της και την ευημερία όλων των συμπολιτών μας .

Συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση , νέες δυνάμεις , νέες ιδέες , πάντα με σοβαρότητα , ρεαλισμό , στρατηγική .

Αγαπητοί Συμπολίτες και Συμπολίτισσες,

Θέλουμε μία διοίκηση σοβαρή και σταθερή ή δογματικούς ανθρώπους με εμμονές και πλαίσια ξεπερασμένα και αποτυχημένα ; Θέλουμε έναν δήμαρχο ο οποίος γνωρίζει την πόλη ; ξέρει να διοικεί ; τρέχει - διεκδικεί - πετυχαίνει και μας πηγαίνει μπροστά ή κάποιον με προσωπικές φιλοδοξίες που δεν γνωρίζει τα θέματα του δήμου ο οποίος θα μας πάει πίσω ; Θέλουμε έναν δήμαρχο που γνωρίζετε, σας κοιτάζει στα μάτια και σας λέει την αλήθεια ; ή κάποιον που γνωρίζει μόνο να υποκρίνεται; Θέλουμε μία ομάδα με εμπειρία και αποτελεσματικότητα να έχει την πλειοψηφία και να λαμβάνει αποφάσεις σοβαρά με σωφροσύνη ή μια ετερόκλητη ομάδα που να συγκρούεται , να διαφωνεί και το αποτέλεσμα να είναι πως δεν θα υπάρχει ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ;

Είμαι σίγουρος γιατί σας εμπιστεύομαι, είμαι σίγουρος πως θα μας εμπιστευθείτε και εσείς με ευρεία πλειοψηφία.

Εσείς οι άνθρωποι των υποψηφίων μας, που τους γνωρίζετε, τους ξέρετε σαν ανθρώπους και άξιους Ηλιουπολίτες και Ηλιουπολίτισσες στηρίξτε τους. Διαδώστε το μήνυμα τους που είναι και δικό μας μήνυμα, μιλήστε και σε άλλους συμπολίτες μας, να μας στηρίξουν. Εξηγήστε τους πως για να διοικηθεί η πόλης μας, χρειάζεται ισχυρή πλειοψηφία της παράταξης μας.

Τους χρειαζόμαστε όλους.

Εμένα θα με δείτε κοντά σε όλους τους υποψήφιους μας, θα είμαι δίπλα τους στις εκδηλώσεις τους, στις πρωτοβουλίες τους, σε κάθε προσπάθεια τους να επικοινωνήσουν πόρτα - πόρτα με κάθε Ηλιουπολίτη και Ηλιουπολίτισσα.

Θα αγωνιστούμε σκληρά και θα νικήσουμε και σε αυτή τη μάχη.

Θέλω να είστε σίγουρες και σίγουροι για τη νίκη μας.

Μην φοβάστε τίποτα και κανέναν. Εμείς θα είμαστε νικητές.

Γιατί οι Ηλιουπολίτισσες και οι Ηλιουπολίτες καταλαβαίνουν πολύ καλά πως παλεύουμε σκληρά , πως έχουμε τεράστιο έργο , πως έχουμε ένα σαφές όραμα.

Αλλάξαμε πολλά από τότε που αναλάβαμε.

Αναβαθμίσαμε υπηρεσίες

Γκρεμίσαμε το παλιό φέραμε το νέο

Αναβαθμίσαμε τον πολιτισμό

Δημιουργήσαμε νέες κοινωνικές δομές

Είμαστε δίπλα σε όλα τα σχολεία τα ενισχύουμε οικονομικά και με έργα

Φέρνουμε Φωτισμό τον πιο σύγχρονο και τον πιο σεβόμενο στην κατανάλωση ενέργειας

Αθλητισμός – δομές – νέες εγκαταστάσεις και αλλαγές στις υπάρχουσες

Προσοχή στη εξυπηρέτηση αιτημάτων

Νέοι βρεφονηπιακοί σταθμοί

Δήμος πρότυπο στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση με τις πιο καινοτόμες εφαρμογές και αρκετά βραβεία γι’ αυτές

Πρώτο μέλημα μας η καθαριότητα με νέους κάδους και νέο εξοπλισμό

Προωθούμε την ανακύκλωση

Προσέχουμε το περιβάλλον

Αλλάξαμε όλες τις πλατείες μας

Πιστοποιούμε όλες τις παιδικές χαρές

Στηρίζουμε τα άτομα με ειδικές ανάγκες

Ανακατασκευάζουμε όλα τα πεζοδρόμια

Φροντίζουμε τους δρόμους , ασφαλείς δρόμοι

Προνοιακά επιδόματα

Δημιουργήσαμε το περιβαλλοντικό κέντρο

Προστατεύουμε το βουνό μας

Ενισχύουμε τους επαγγελματίες της Ηλιούπολης

Δημιουργήσαμε σύγχρονη βιβλιοθήκη

Πρότυπο κέντρο συνάντησης νέων και ενασχόληση τους με τις τεχνολογίες , το MEDIA LAB

Χτίζουμε πεζογέφυρες και στην ουσία γέφυρες με τη ζωή αφού φροντίζουμε για την ασφάλεια σας

Το όραμά μας για το μέλλον:

Υπογειοποιούμε την Κατεχάκη με την ΑΣΤΙΚΗ ΣΗΡΑΓΓΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Βιοκλιματική Ανάπλαση στο Χαλικάκι

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΕΞΥΠΝΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗΣ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ

ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΩΝ

Θα συνεχίσουμε να αλλάζουμε την Ηλιούπολη

Η ομάδα μας είναι η καλύτερη!

Φίλες και φίλοι, Ηλιουπολίτισσες και Ηλιουπολίτες,

Έχουμε την καλύτερη ομάδα. Έχουμε τους πιο ικανούς ανθρώπους.
Μαζί θα πάμε την πόλη μας μπροστά. Για να συνεχίσουμε να ζούμε όμορφα - αγαπημένοι σε μία σύγχρονη πόλη, προοδευτική,
με καινοτομίες , με έργα που καλυτερεύουν την καθημερινότητα μας.

Θα παλέψουμε - θα πετύχουμε - θα ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ!
ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΕΣ! 

Φωτογραφικό Υλικό από την παρουσίαση (εδώ)

Προβλήθηκε 864 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.