www.kalpi19.gr

Την θέση του γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ που κατείχε ο Τάσος Γαιτάνης , ανέλαβε ο Νίκος Χαρδαλιάς που έχει διατελέσει δήμαρχος Βύρωνα και σήμερα είναι περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφέρεια Αττικής.

Η τοποθέτηση ενός έμπειρου στελέχους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε αυτό το πόστο φαίνεται ότι στοχεύει στον άρτιο συντονισμό της παράταξης με φόντο τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με στόχο την απόλυτη επικράτηση των «γαλάζιων» υποψηφίων στις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς μετά την ανακοίνωση της θέσης που ανέλαβε έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η τιμή είναι μεγάλη, η ευθύνη ακόμα μεγαλύτερη! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του και την δυνατότητα που μου δίνει να ασχοληθώ αυτή την κρίσιμη περίοδο για την χώρα μας και εν όψη των δύσκολων τετραπλών εκλογών μέσα στο 2019 με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως νέος Γραμματέας Αυτοδιοίκησης της ΝΔ!

Μια Αυτοδιοίκηση που 24 χρόνια υπηρετώ από πολλές διαφορετικές θέσεις ευθύνης και που αποτελεί για μένα έναν μοναδικοί τρόπο ζωής και στοίχημα προσφοράς! Ευθύνη και τιμή, που στο πλευρό του έμπειρου και αεικίνητου Γραμματέα μας της ΠΕ Λευτέρη Αυγενάκη και διαδεχόμενος τον εξαιρετικό και εργατικό φίλο και μέχρι σήμερα Γραμματέα Αυτοδιοίκησης Τάσο Γαιτάνη είναι ακόμα πιο μεγάλη!

Η τιμή λοιπόν μεγάλη, η ευθύνη ξεχωριστή, το στοίχημα μοναδικό!

Από αύριο σκληρή καθημερινή δουλειά σε κάθε γειτονιά, σε κάθε Δήμο και Πόλη, σε κάθε Περιφέρεια της χώρας ! Ξεκινάμε…».

Εκτός της τοποθέτησης Χαρδαλιά στην Γραμματεία ανέλαβαν ρόλο Αναπληρωτή τρία ακόμη στελέχη με αυτοδιοικητική εμπειρία και οργανωτική εμπειρία. 

Προβλήθηκε 678 φορές