Αυστηρά μέτρα ασφαλείας και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας, εξαιτίας δυο συγκεντρώσεων.

Η πρώτη θα γίνει από αντιεξουσιαστές και η δεύτερη από τη Χρυσή Αυγή.

Προκειμένου να μην «συναντηθούν» οι δυο συγκεντρώσεις, η αστυνομία λαμβάνει αυξημένα μέτρα. Θα τεθούν σε ισχύ από το απόγευμα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας και κυρίως στους άξονες των λεωφόρων Βασιλίσσης Σοφίας και Μεσογείων.

Στις 18:00 αντιεξουσιαστές έχουν προγραμματίσει να συγκεντρωθούν στη Ρηγίλλης, ενώ μια ώρα αργότερα η Χρυσή Αυγή έχει ανακοινώσει συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της στη λεωφόρο Μεσογείων.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (απαγόρευση στάσης-στάθμευσης και διακοπή της κυκλοφορίας) θα εφαρμοστούν σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Προκειμένου να μη δημιουργηθούν κυκλοφοριακά προβλήματα και ταλαιπωρία των οδηγών, η ΕΛ.ΑΣ. παρακαλεί τους οδηγούς να μην περνάνε από τα σημεία των συγκεντρώσεων αλλά ούτε και να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στα σημεία όπου θα ισχύουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Καλούνται επίσης να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

www.newsit.gr 

Προβλήθηκε 526 φορές
Πέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Ποιο ήταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γνωστό ως ''Ιταλός''

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης ΠΑΚ που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ κατά της στρατιωτικής Χούντας, είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία.