Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Κωνσταντίνου «Άγγελος Σικελιανός» για το Δημοτικό Συμβούλιο (28.01.2019)

Εντός των τειχών 04 Φεβρουαρίου 2019

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΑΓΓ. ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ
Ηλιούπολη 4/2/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στις 28/1ου, όπως είχαμε ανακοινώσει, παραβρέθηκε το Δ.Σ και πολλά μέλη μας.

Όμως δεν παραβρέθηκε η ΕΤΑΔ (Υπερταμείο), όπως, παρουσία μας, είχε διαβεβαιώσει και ενημερώσει το Δήμαρχο, ο πρόεδρος κ. Πολύζος και διευθύνων σύμβουλος κ. Τερζάκης.

Η απουσία αυτή, άκρως προκλητική( δεδομένου ότι, με αφορμή τη συνάντηση αυτή προκλήθηκε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο) όχι μόνον δεν καταγγέλθηκε, αλλά ούτε καν σχολιάστηκε, από τηνπλειοψηφία της Δημοτικής αρχής, δίνοντας το στίγμα, κατ’έμάς, της συνενοημένης αποτροπής συζήτησης και του εμπαιγμού των φορέων και απλών ανθρώπων που παρεβρίσκοντο.

Εν κατακλείδι εμείς, ως σύλλογος, ως Δ.Σ. ,πιστεύοντας ότι πολιτισμός είναι η καθημερινότητά μας, θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε την επάνοδο της δημόσιας γης στο δημόσιο και την παραχώρησή της στο δήμο μας, με στόχο τη στέγαση των κοινωνικών αναγκών, χωρίς τη διαμεσολάβηση και την επιχειρηματική δράση του Υπερταμείου και σε αυτή την αντίληψη και δράση σας καλούμε

Το Δ.Σ. 

Προβλήθηκε 701 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.