Ο Γιάννης Ταβουλάρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη.

Από μικρός υπήρξε αθλητής, προπονητής, πρόεδρος και θερμός υποστηρικτής της ΔΙΑΝΑΣ Ηλιούπολης για πολλά χρόνια.

'Ηταν από τους πρώτους που βοήθησαν στην δημιουργία του γηπέδου.

Αργότερα τον κέρδισε ο χώρος της μουσικής με την οποία ασχολείται μέχρι και σήμερα ενώ παράλληλα διατηρεί το Cine Music Cafe στην Αγία Μαύρα.

Έχει δύο κόρες.

Το ήθος, η ευγένεια, η εμπειρία και το πάθος του για προσφορά και συμμετοχή στα κοινά είναι το κύριο χαρακτηριστικό του.

Ελπίζει και πάντα πίστευε στην πόλη μας και στην νέα γενιά καθώς την θεωρεί συνέχεια των έργων μας.

Είναι βαθιά ευαισθητοποιημένος με θέματα που αφορούν τα ζώα και αποσκοπεί σε μια καλύτερη πόλη που θα περιλαμβάνει και τους τετράποδους φίλους μας.

Στόχος του είναι η ενασχόληση με τα πολιτιστικά, τα αθλητικά και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών του.

Ο Γιάννης Ταβουλάρης στο facebook

Πρώτα η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Προβλήθηκε 785 φορές

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση της ''Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική'' (φωτό)

Μήνυμα νίκης έστειλε η πολυπληθής παρουσία κόσμου στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική, στο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης, στην μεγαλύτερη συσπείρωση του Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμού.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την ανακοίνωση της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης» ότι δεν αναρτήθηκε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την Δημόσια Περιουσία, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει αναρτηθεί στην Διαύγεια με την υπ’αριθμ. ΑΔΑ:ΩΚΥΖΩΡΥ-ΝΕΑ από 7-5-2019.

Όταν η ανοχή κυβέρνησης και δημοτικών παρατάξεων, κάνει το θράσος των καταπατητών να περισσεύει.

Το γκρίζο τοπίο που διαμορφώνει η ΕΤΑΔ στην δημόσια γη, επιτρέπει στην κ. Μάλοβιτς με περίσσιο θράσος να επανέρχεται και να απαιτεί μισθώματα στο Οικοδομικό Τετράγωνο της πλ. 25ης Μαρτίου.

Βασίλης Βαλασόπουλος - Δήμαρχος Ηλιούπολης: ''Βλάβη στον Ηλεκτροφωτισμό στην Κάτω Ηλιούπολη''

Αγαπητοί Συμπολίτες , Σας ενημερώνω πως κατά τη διάρκεια εργασιών εγκατάστασης οπτικών ινών από τον ΟΤΕ, υπήρξε μία αστοχία εκ μέρους των συνεργείων του ΟΤΕ η οποία προκάλεσε βλάβη σε καλώδια του δικτύου ηλεκτροφωτισμού συγκεκριμένων οδών στην περιοχή της Κ.Ηλιούπολης .

Η Ιφιγένεια Βαλέντη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος κεντρικού τομέα με την ''Ανυπότακτη Αττική''

Γεννημένη το 1983, παντρεμένη με τον Κώστα Καραγεώργο και κάτοικος Ηλιούπολης. Απόφοιτη Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί ως εμποροϋπάλληλος και υπάλληλος γραφείου.