Ο Γιάννης Ταβουλάρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη.

Από μικρός υπήρξε αθλητής, προπονητής, πρόεδρος και θερμός υποστηρικτής της ΔΙΑΝΑΣ Ηλιούπολης για πολλά χρόνια.

'Ηταν από τους πρώτους που βοήθησαν στην δημιουργία του γηπέδου.

Αργότερα τον κέρδισε ο χώρος της μουσικής με την οποία ασχολείται μέχρι και σήμερα ενώ παράλληλα διατηρεί το Cine Music Cafe στην Αγία Μαύρα.

Έχει δύο κόρες.

Το ήθος, η ευγένεια, η εμπειρία και το πάθος του για προσφορά και συμμετοχή στα κοινά είναι το κύριο χαρακτηριστικό του.

Ελπίζει και πάντα πίστευε στην πόλη μας και στην νέα γενιά καθώς την θεωρεί συνέχεια των έργων μας.

Είναι βαθιά ευαισθητοποιημένος με θέματα που αφορούν τα ζώα και αποσκοπεί σε μια καλύτερη πόλη που θα περιλαμβάνει και τους τετράποδους φίλους μας.

Στόχος του είναι η ενασχόληση με τα πολιτιστικά, τα αθλητικά και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών του.

Ο Γιάννης Ταβουλάρης στο facebook

Πρώτα η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Προβλήθηκε 1281 φορές

Φώτης Χρυσουλάκης - Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης: ''Ανάγκη ενημέρωσης για το ζήτημα του νεκροταφείου Ηλιούπολης''

Οι προτάσεις, αλλά και ο τρόπος διαχείρισης του ζητήματος του νεκροταφείου στην Ηλιούπολη, φαίνονται μέχρι τώρα, μάλλον βιαστικές και δημιουργούν προβληματισμό.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού ''Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά'' συναντήθηκαν και συζήτησαν για το θέμα ΚΥΤ - Διαδημοτικό Κοιμητήριο.

Συνάντηση Δημοτικών Συμβούλων "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά": Καρανδρέας Παναγιώτης, Κόκλας Παναγιώτης, Τσουκαλάς Ανδρέας, Κουρής Μιχάλης, Ταμβάκος Δημήτρης.

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΩΜΑΤΑ - ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ''ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ Α΄ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ''

Την ερχόμενη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020, οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, τα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά και το Ειδικό Σχολείο της πόλης μας θα είναι έτοιμα να επαναλειτουργήσουν, με όλα τα απαραίτητα μέτρα και κάθε μέριμνα για την καθαριότητα των χώρων.

ΕΒΕ Ηλιούπολης: «Στις 28 Μάη στις 11 π.μ. διαδηλώνουμε στο Σύνταγμα»

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην κινητοποίηση στις 28 Μάη στις 11 π.μ. στο Σύνταγμα απευθύνουν οι Ενώσεις ΕΒΕ Καλλιθέας, Αγίου Δημητρίου, Μενιδίου, Μεταμόρφωσης, Ηρακλείου, Νέας Ιωνίας, Α' Αθήνας, Καισαριανής, Ηλιούπολης.