Παντελής Φασόης - 47 ετών , υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ , Βασίλης Βαλασόπουλος

Ως μαθητής και φοιτητής είχα ενεργό συμμετοχή στα διοικητικά συμβούλια Συλλόγων εθελοντών και σε ΔΣ αθλητικών συλλόγων.

Διετέλεσα προιστάμενος σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και βρέθηκα στη διοίκηση εταιρείας ηλεκτρικών.

Σπούδασα Ηλεκτρονικός - μηχανικός.

Δραστηριοποιούμαι στο χώρο του Event Management ως ιδρυτής και ιδιοκτήτης 3 μεγάλων και επιτυχημένων επιχειρήσεων με έδρα την Ηλιούπολη .

'Οραμα μου να βελτιώνω τη ζωή των Ηλιουπολιτών αξιοποιώντας την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες

Με βάση το ακαδημαϊκό μου background και την εμπειρία μου σε θέσεις ευθύνης - διοίκησης θέλω και μπορώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου μέσω της δημοτικής μας αρχής ώστε να συμβάλλω στην πορεία της Ηλιούπολης πρός το μέλλον .

Πιστεύω πολύ στο δήμαρχο μας Βασίλη Βαλασόπουλο και ζητώ να με στηρίξετε ώστε να βρεθώ μαζί του στη δημοτική αρχή, να αγωνιστώ με πάθος, να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να συμβάλλω στην προσπάθεια της υλοποίησης των μεγάλων έργων και της καθημερινής επίλυσης των προβλημάτων στις γειτονιές της Ηλιούπολης μας .

Ο Παντελής Φασόης στο facebook 

Προβλήθηκε 474 φορές

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση της ''Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική'' (φωτό)

Μήνυμα νίκης έστειλε η πολυπληθής παρουσία κόσμου στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική, στο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης, στην μεγαλύτερη συσπείρωση του Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμού.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την ανακοίνωση της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης» ότι δεν αναρτήθηκε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την Δημόσια Περιουσία, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει αναρτηθεί στην Διαύγεια με την υπ’αριθμ. ΑΔΑ:ΩΚΥΖΩΡΥ-ΝΕΑ από 7-5-2019.

Όταν η ανοχή κυβέρνησης και δημοτικών παρατάξεων, κάνει το θράσος των καταπατητών να περισσεύει.

Το γκρίζο τοπίο που διαμορφώνει η ΕΤΑΔ στην δημόσια γη, επιτρέπει στην κ. Μάλοβιτς με περίσσιο θράσος να επανέρχεται και να απαιτεί μισθώματα στο Οικοδομικό Τετράγωνο της πλ. 25ης Μαρτίου.

Βασίλης Βαλασόπουλος - Δήμαρχος Ηλιούπολης: ''Βλάβη στον Ηλεκτροφωτισμό στην Κάτω Ηλιούπολη''

Αγαπητοί Συμπολίτες , Σας ενημερώνω πως κατά τη διάρκεια εργασιών εγκατάστασης οπτικών ινών από τον ΟΤΕ, υπήρξε μία αστοχία εκ μέρους των συνεργείων του ΟΤΕ η οποία προκάλεσε βλάβη σε καλώδια του δικτύου ηλεκτροφωτισμού συγκεκριμένων οδών στην περιοχή της Κ.Ηλιούπολης .

Η Ιφιγένεια Βαλέντη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος κεντρικού τομέα με την ''Ανυπότακτη Αττική''

Γεννημένη το 1983, παντρεμένη με τον Κώστα Καραγεώργο και κάτοικος Ηλιούπολης. Απόφοιτη Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί ως εμποροϋπάλληλος και υπάλληλος γραφείου.