Παντελής Φασόης - 47 ετών , υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ , Βασίλης Βαλασόπουλος

Ως μαθητής και φοιτητής είχα ενεργό συμμετοχή στα διοικητικά συμβούλια Συλλόγων εθελοντών και σε ΔΣ αθλητικών συλλόγων.

Διετέλεσα προιστάμενος σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και βρέθηκα στη διοίκηση εταιρείας ηλεκτρικών.

Σπούδασα Ηλεκτρονικός - μηχανικός.

Δραστηριοποιούμαι στο χώρο του Event Management ως ιδρυτής και ιδιοκτήτης 3 μεγάλων και επιτυχημένων επιχειρήσεων με έδρα την Ηλιούπολη .

'Οραμα μου να βελτιώνω τη ζωή των Ηλιουπολιτών αξιοποιώντας την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες

Με βάση το ακαδημαϊκό μου background και την εμπειρία μου σε θέσεις ευθύνης - διοίκησης θέλω και μπορώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου μέσω της δημοτικής μας αρχής ώστε να συμβάλλω στην πορεία της Ηλιούπολης πρός το μέλλον .

Πιστεύω πολύ στο δήμαρχο μας Βασίλη Βαλασόπουλο και ζητώ να με στηρίξετε ώστε να βρεθώ μαζί του στη δημοτική αρχή, να αγωνιστώ με πάθος, να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να συμβάλλω στην προσπάθεια της υλοποίησης των μεγάλων έργων και της καθημερινής επίλυσης των προβλημάτων στις γειτονιές της Ηλιούπολης μας .

Ο Παντελής Φασόης στο facebook 

Προβλήθηκε 577 φορές

«Πολυκέντρο «ΑΘΗΝΑ» Ηλιούπολη: Πρόγραμμα δωρεάν στέγασης για φοιτήτριες από την ΧΕΝ Ελλάδος

Η ΧΕΝ Ελλάδος στο ιδιόκτητο κτίριό της «Πολυκέντρο «ΑΘΗΝΑ», στην Ηλιούπολη, σε ένα σύγχρονο χώρο 3000 τ.μ. και σε εγκαταστάσεις διεθνών προδιαγραφών παρέχει αξιοπρεπή και ασφαλή διαμονή σε φοιτήτριες διασφαλίζοντας το δικαίωμά τους στην γνώση.

Δίκη για ''Συνεργείο'': Βολές Μίχου κατά Χρυσής Αυγής και Λαγού

Σημάδια διάλυσης στη Χρυσή Αυγή καταδεικνύει η απολογία του Νίκου Μίχου για την επίθεση στον κοινωνικό χώρο "Συνεργείο" στην Ηλιουπολη, τον Ιούλιο του 2013. Στράφηκε κατά του κόμματος και του νυν ευρωβουλευτή, Ιω. Λαγού, αποδίδοντάς τους σοβαρότατες ευθύνες.