Στόχος εμπρηστών κατάστημα των ΕΛΤΑ στην Καισαριανή

Στα πέριξ 08 Φεβρουαρίου 2019

 

www.zougla.gr

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε τα ξημερώματα υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην Καισαριανή. Άγνωστοι στις 3.04 π.μ. έβαλαν φωτιά στο υποκατάστημα που βρίσκεται επί της Ούλωφ Πάλμε 32.

Από τη περιστατικό το κτήριο υπέστη μικρές υλικές ζημιές.

Στην ίδια περιοχή, επί της οδού Λυδίας 9β άγνωστοι προκάλεσαν πραγματοποίησαν εμπρηστική επίθεση σε ισόγειο κτηρίου όπου στεγάζεται ασφαλιστική εταιρεία.

Το περιστατικό καταγράφηκε στις 3.10 π.μ. και η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο τα δύο περιστατικά να προκλήθηκαν από τους ίδιους δράστες. 

Προβλήθηκε 674 φορές

Τρόμος στην Αργυρούπολη: Οδηγοί τσακώθηκαν στον δρόμο - Ο ένας απείλησε τον άλλο με τσεκούρι και συνελήφθη

Ο 59χρονος οδηγός, κατόπιν διένεξης σε άλλο οδηγό στη συμβολή των Λεωφόρων Αλίμου και Βουλιαγμένης, τον απείλησε επιδεικνύοντας του τσεκούρι και αποχώρησε.

Αργυρούπολη: Σύλληψη 17χρονου για ξυλοδαρμό και ληστεία διανομέα - Tαυτοποιήθηκαν δύο ακόμη ανήλικοι

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 17χρονος συνελήφθη την περασμένη βδομάδα στην Ηλιούπολη όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς. ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα δύο δράστες και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία