Ειρήνη (Ρένα) Μπολινάκη - Μπάμπουλη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη ''Πρώτα η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - Βασίλης Βαλασόπουλος''

Ασχολούμαι με τα κοινά μέσω της ιδιότητας μου ως τρίτεκνη.

Είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Τριτέκνων Περιφέρειας Αττικής.

Με τον σύζυγο μου αγωνιζόμαστε και προσπαθούμε για την καλυτέρευση της καθημερινότητας των τριτέκνων και την ενίσχυση των οικογενειών τους.

Είμαι μητέρα τριών παιδιών, Τα δύο αγόρια σπουδάζουν λογιστική και τουριστικά επαγγέλματα αντίστοιχα, και η κόρη μου είναι μαθήτρια της Γ. Λυκείου.

Όραμα μου οι ευτυχισμένες οικογένειες. Ο τόπος που αυτές κατοικούν είναι ο πυρήνας της ποιότητας ζωής τους.

Ο Δήμαρχος μας, Βασίλης Βαλσόπουλος στέκεται πάντα στις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες και ενδιαφέρεται ενεργά για το θεσμό της οικογένειας.

Έχει προσφέρει πολλά και η πολιτική του για την οικογένεια μέσω ενισχύσεων και ρυθμίσεων είναι αποτελεσματική και σπουδαία.

Ζητώ της στήριξη σας ώστε να αγωνιστώ δίπλα του και να προσφέρω τις γνώσεις μου και το πάθος μου σε κάθε Ηλιουπολίτικη οικογένεια και σε κάθε πολίτη, πατέρα-μητέρα-παιδιά της πόλης μας

Η Ειρήνη (Ρένα) Μπολινάκη - Μπάμπουλη στο facebook 

Προβλήθηκε 611 φορές

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση της ''Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική'' (φωτό)

Μήνυμα νίκης έστειλε η πολυπληθής παρουσία κόσμου στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική, στο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης, στην μεγαλύτερη συσπείρωση του Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμού.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την ανακοίνωση της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης» ότι δεν αναρτήθηκε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την Δημόσια Περιουσία, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει αναρτηθεί στην Διαύγεια με την υπ’αριθμ. ΑΔΑ:ΩΚΥΖΩΡΥ-ΝΕΑ από 7-5-2019.

Όταν η ανοχή κυβέρνησης και δημοτικών παρατάξεων, κάνει το θράσος των καταπατητών να περισσεύει.

Το γκρίζο τοπίο που διαμορφώνει η ΕΤΑΔ στην δημόσια γη, επιτρέπει στην κ. Μάλοβιτς με περίσσιο θράσος να επανέρχεται και να απαιτεί μισθώματα στο Οικοδομικό Τετράγωνο της πλ. 25ης Μαρτίου.

Βασίλης Βαλασόπουλος - Δήμαρχος Ηλιούπολης: ''Βλάβη στον Ηλεκτροφωτισμό στην Κάτω Ηλιούπολη''

Αγαπητοί Συμπολίτες , Σας ενημερώνω πως κατά τη διάρκεια εργασιών εγκατάστασης οπτικών ινών από τον ΟΤΕ, υπήρξε μία αστοχία εκ μέρους των συνεργείων του ΟΤΕ η οποία προκάλεσε βλάβη σε καλώδια του δικτύου ηλεκτροφωτισμού συγκεκριμένων οδών στην περιοχή της Κ.Ηλιούπολης .

Η Ιφιγένεια Βαλέντη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος κεντρικού τομέα με την ''Ανυπότακτη Αττική''

Γεννημένη το 1983, παντρεμένη με τον Κώστα Καραγεώργο και κάτοικος Ηλιούπολης. Απόφοιτη Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί ως εμποροϋπάλληλος και υπάλληλος γραφείου.