Ειρήνη (Ρένα) Μπολινάκη - Μπάμπουλη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη ''Πρώτα η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - Βασίλης Βαλασόπουλος''

Ασχολούμαι με τα κοινά μέσω της ιδιότητας μου ως τρίτεκνη.

Είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Τριτέκνων Περιφέρειας Αττικής.

Με τον σύζυγο μου αγωνιζόμαστε και προσπαθούμε για την καλυτέρευση της καθημερινότητας των τριτέκνων και την ενίσχυση των οικογενειών τους.

Είμαι μητέρα τριών παιδιών, Τα δύο αγόρια σπουδάζουν λογιστική και τουριστικά επαγγέλματα αντίστοιχα, και η κόρη μου είναι μαθήτρια της Γ. Λυκείου.

Όραμα μου οι ευτυχισμένες οικογένειες. Ο τόπος που αυτές κατοικούν είναι ο πυρήνας της ποιότητας ζωής τους.

Ο Δήμαρχος μας, Βασίλης Βαλσόπουλος στέκεται πάντα στις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες και ενδιαφέρεται ενεργά για το θεσμό της οικογένειας.

Έχει προσφέρει πολλά και η πολιτική του για την οικογένεια μέσω ενισχύσεων και ρυθμίσεων είναι αποτελεσματική και σπουδαία.

Ζητώ της στήριξη σας ώστε να αγωνιστώ δίπλα του και να προσφέρω τις γνώσεις μου και το πάθος μου σε κάθε Ηλιουπολίτικη οικογένεια και σε κάθε πολίτη, πατέρα-μητέρα-παιδιά της πόλης μας

Η Ειρήνη (Ρένα) Μπολινάκη - Μπάμπουλη στο facebook 

Προβλήθηκε 889 φορές

Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης: ''Δελτίο Τύπου και Δήλωση Άρνησης Βιντεοσκόπησης''

Μετά την ανακοίνωση της επαναλειτουργίας των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων της χώρας, η Ένωσή μας επικοινώνησε με την πρόεδρο της Α' βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, για να ενημερωθεί για το θέμα της καθαριότητας των σχολείων του Δήμου μας.

Ηλιούπολη: ''Κινητοποίηση εκπαιδευτικών, γονιών και εργαζόμενων του δήμου για την καθαριότητα των σχολείων''

Παράσταση διαμαρτυρίας από κοινού με το γονεϊκό κίνημα και το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ στο δήμο πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 29 Μάη στις 2.30 μ.μ. στο Δημαρχείο Ηλιούπολης ο ΣΕΠΕ Ηλιούπολης «Μ.Παπαμαύρος»...