Ειρήνη (Ρένα) Μπολινάκη - Μπάμπουλη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη ''Πρώτα η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - Βασίλης Βαλασόπουλος''

Ασχολούμαι με τα κοινά μέσω της ιδιότητας μου ως τρίτεκνη.

Είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Τριτέκνων Περιφέρειας Αττικής.

Με τον σύζυγο μου αγωνιζόμαστε και προσπαθούμε για την καλυτέρευση της καθημερινότητας των τριτέκνων και την ενίσχυση των οικογενειών τους.

Είμαι μητέρα τριών παιδιών, Τα δύο αγόρια σπουδάζουν λογιστική και τουριστικά επαγγέλματα αντίστοιχα, και η κόρη μου είναι μαθήτρια της Γ. Λυκείου.

Όραμα μου οι ευτυχισμένες οικογένειες. Ο τόπος που αυτές κατοικούν είναι ο πυρήνας της ποιότητας ζωής τους.

Ο Δήμαρχος μας, Βασίλης Βαλσόπουλος στέκεται πάντα στις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες και ενδιαφέρεται ενεργά για το θεσμό της οικογένειας.

Έχει προσφέρει πολλά και η πολιτική του για την οικογένεια μέσω ενισχύσεων και ρυθμίσεων είναι αποτελεσματική και σπουδαία.

Ζητώ της στήριξη σας ώστε να αγωνιστώ δίπλα του και να προσφέρω τις γνώσεις μου και το πάθος μου σε κάθε Ηλιουπολίτικη οικογένεια και σε κάθε πολίτη, πατέρα-μητέρα-παιδιά της πόλης μας

Η Ειρήνη (Ρένα) Μπολινάκη - Μπάμπουλη στο facebook 

Προβλήθηκε 676 φορές

«Πολυκέντρο «ΑΘΗΝΑ» Ηλιούπολη: Πρόγραμμα δωρεάν στέγασης για φοιτήτριες από την ΧΕΝ Ελλάδος

Η ΧΕΝ Ελλάδος στο ιδιόκτητο κτίριό της «Πολυκέντρο «ΑΘΗΝΑ», στην Ηλιούπολη, σε ένα σύγχρονο χώρο 3000 τ.μ. και σε εγκαταστάσεις διεθνών προδιαγραφών παρέχει αξιοπρεπή και ασφαλή διαμονή σε φοιτήτριες διασφαλίζοντας το δικαίωμά τους στην γνώση.

Δίκη για ''Συνεργείο'': Βολές Μίχου κατά Χρυσής Αυγής και Λαγού

Σημάδια διάλυσης στη Χρυσή Αυγή καταδεικνύει η απολογία του Νίκου Μίχου για την επίθεση στον κοινωνικό χώρο "Συνεργείο" στην Ηλιουπολη, τον Ιούλιο του 2013. Στράφηκε κατά του κόμματος και του νυν ευρωβουλευτή, Ιω. Λαγού, αποδίδοντάς τους σοβαρότατες ευθύνες.