Ειρήνη (Ρένα) Μπολινάκη - Μπάμπουλη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη ''Πρώτα η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - Βασίλης Βαλασόπουλος''

Ασχολούμαι με τα κοινά μέσω της ιδιότητας μου ως τρίτεκνη.

Είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Τριτέκνων Περιφέρειας Αττικής.

Με τον σύζυγο μου αγωνιζόμαστε και προσπαθούμε για την καλυτέρευση της καθημερινότητας των τριτέκνων και την ενίσχυση των οικογενειών τους.

Είμαι μητέρα τριών παιδιών, Τα δύο αγόρια σπουδάζουν λογιστική και τουριστικά επαγγέλματα αντίστοιχα, και η κόρη μου είναι μαθήτρια της Γ. Λυκείου.

Όραμα μου οι ευτυχισμένες οικογένειες. Ο τόπος που αυτές κατοικούν είναι ο πυρήνας της ποιότητας ζωής τους.

Ο Δήμαρχος μας, Βασίλης Βαλσόπουλος στέκεται πάντα στις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες και ενδιαφέρεται ενεργά για το θεσμό της οικογένειας.

Έχει προσφέρει πολλά και η πολιτική του για την οικογένεια μέσω ενισχύσεων και ρυθμίσεων είναι αποτελεσματική και σπουδαία.

Ζητώ της στήριξη σας ώστε να αγωνιστώ δίπλα του και να προσφέρω τις γνώσεις μου και το πάθος μου σε κάθε Ηλιουπολίτικη οικογένεια και σε κάθε πολίτη, πατέρα-μητέρα-παιδιά της πόλης μας

Η Ειρήνη (Ρένα) Μπολινάκη - Μπάμπουλη στο facebook 

Προβλήθηκε 172 φορές

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «DIGITAL MARKETING INTRO»

Το Media Lab της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ηλιούπολης φιλοξενεί την Τετάρτη 27 Μαρτίου, από τις 5.30 μ.μ. έως τις 8.30 μ.μ. σεμινάριο με θέμα "Digital Marketing Intro" από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας (ΚΕΑΚ).

Εξαρθρώθηκε σπείρα ανηλίκων που διέπραττε κλοπές από καταστήματα και κλοπές δίκυκλων μοτοσυκλετών και Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων σε διάφορες περιοχές της Αττικής

Εξιχνιάσθηκαν συνολικά είκοσι επτά (27) κλοπές, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις