Ο Θανάσης Αθανασίου γεννήθηκε το 1991 στην Αθήνα και από τότε είναι κάτοικος Ηλιούπολης.

Τελείωσε το 4ο Λύκειο Ηλιούπολης και έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στο στρατό ξηράς(ΜΧ).

Είναι διπλωματούχος Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Αυτή την περίοδο εργάζεται ως σύμβουλος σε πολυεθνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών πληροφορικής. Μιλά άριστα Αγγλικά και Γαλλικά.

Έχει διατελέσει:
– Πρόεδρος του Δ.Σ. του φοιτητικού συλλόγου της σχολής Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής,
– Υπεύθυνος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής,
– Μέλος του Δ.Σ. της ΟΝΝΕΔ Ηλιούπολης,
– Τακτικό Μέλος στο Δ.Σ. του ΝΠΔΔ Π.A.Ο.Δ.ΗΛ.

Το 2014 συμμετείχε στις Δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος με το συνδυασμό της δημοτικής παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά».

Στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ εκλέχθηκε στην πρώτη θέση του Δ.Σ. της Τ.Ο. ΝΔ Ηλιούπολης και ανέλαβε τα καθήκοντα της Γραμματείας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας.

http://ipolipouthelo.gr/ 

Προβλήθηκε 508 φορές

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση της ''Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική'' (φωτό)

Μήνυμα νίκης έστειλε η πολυπληθής παρουσία κόσμου στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική, στο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης, στην μεγαλύτερη συσπείρωση του Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμού.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την ανακοίνωση της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης» ότι δεν αναρτήθηκε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την Δημόσια Περιουσία, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει αναρτηθεί στην Διαύγεια με την υπ’αριθμ. ΑΔΑ:ΩΚΥΖΩΡΥ-ΝΕΑ από 7-5-2019.

Όταν η ανοχή κυβέρνησης και δημοτικών παρατάξεων, κάνει το θράσος των καταπατητών να περισσεύει.

Το γκρίζο τοπίο που διαμορφώνει η ΕΤΑΔ στην δημόσια γη, επιτρέπει στην κ. Μάλοβιτς με περίσσιο θράσος να επανέρχεται και να απαιτεί μισθώματα στο Οικοδομικό Τετράγωνο της πλ. 25ης Μαρτίου.

Βασίλης Βαλασόπουλος - Δήμαρχος Ηλιούπολης: ''Βλάβη στον Ηλεκτροφωτισμό στην Κάτω Ηλιούπολη''

Αγαπητοί Συμπολίτες , Σας ενημερώνω πως κατά τη διάρκεια εργασιών εγκατάστασης οπτικών ινών από τον ΟΤΕ, υπήρξε μία αστοχία εκ μέρους των συνεργείων του ΟΤΕ η οποία προκάλεσε βλάβη σε καλώδια του δικτύου ηλεκτροφωτισμού συγκεκριμένων οδών στην περιοχή της Κ.Ηλιούπολης .

Η Ιφιγένεια Βαλέντη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος κεντρικού τομέα με την ''Ανυπότακτη Αττική''

Γεννημένη το 1983, παντρεμένη με τον Κώστα Καραγεώργο και κάτοικος Ηλιούπολης. Απόφοιτη Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί ως εμποροϋπάλληλος και υπάλληλος γραφείου.